Mali nasljednik

Eduardo da Silva i supruga Andrea sina su nazvali Mateus

eduardo da silva
pixsell
21.03.2011.
u 08:25

Dječak je rođen prošlog tjedna u Donjecku gdje naš reprezentativac s Darijom Srnom igra za Šahtar

Naš reprezentativac Eduardo da Silva i njegova supruga Andrea odlučili su svog sina, rođenog prošli tjedan u Donjecku, nazvati Mateus, prenosi časopis Extra.

Par već ima petogodišnju kći Lorenu pa im roditeljskog iskustva ne nedostaje. Kao iskusni tata Dudu će sigurno savjetovati svoga suigrača Darija Srnu kojem je supruga Mirela Forić nedavno rodila kćer. Andrea i Eduardo u braku su od 2005., a njihova ljubavna priča započela je dok je Brazilac još igrao za Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:40 21.03.2011.

neka im je sa srecom a malom matejasu sretno djetinjstvo

DU
Deleted user
17:07 21.03.2011.

zasto brisanje,napiso sam samo koga boli kyrac za ime eduardovog sina i jel to mateus staro hrvatsko ime, od stoljeca sedmog

AG
Agramer198
18:19 21.03.2011.

ljepo ime, tak je meni krsno :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije