superpotjera

Ela iz Trogira briljirala! Pobijedila svih pet lovaca i osvojila 25.000 eura

Foto: HRT
1/5
21.05.2023.
u 21:20

Iako se nije proslavila rezultatom u početnoj igri, na kraju je uspjela nadigrati svih pet lovaca koji su odigrali bez greške. Sekunde su Elu dijelile do poraza, no uspjela je postići odličan rezultat.

U večerašnjoj epizodi Superpotjere briljirala je Ela iz Trogira koja se već natjecala u showu 'Potjera', ali i showu 'Tko želi biti milijunaš'. Iako se nije proslavila rezultatom u početnoj igri, na kraju je uspjela nadigrati svih pet lovaca koji su odigrali bez greške. Sekunde su Elu dijelile do poraza, no uspjela je postići odličan rezultat. 

Tijekom brzopotezne igre protiv supertima nije znala da je u romanu Jane Austen "Ponos i predrasude" Fitzwilliam Darcy vlasnik imanja Pemberley, zaključivši kako je riječ o "Orkanskim visovima". Kazala je i da nagomilavanje dušika u organizmu uzrokuje respiratornu acidozu, a to čini nakupljanje ugljikova dioksida. Iako su lovci imali sve točne odgovore, dvije sekunde preostalog vremena donijele su joj pobjedu.  

- Sreća prati hrabre, ima bit'! - izjavila je Ela. 

- Mi smo bili odlični i nismo imali ni jednu grešku, ali je vremenska razlika bila dovoljno na njenoj strani da se, odigra li dobro, nema čega bojati. To je ona pokazala. Imala je hrabrost, znanje, brzinu i mi joj nismo mogli ništa. Bravo! -  istaknuo je.   

Ela je kazala kako bi iznos potrošila na medeni mjesec jer ona i suprug nisu uspjeli otići iako su u braku od 1987. godine. 
Osim Ele u showu su sudjelovali Tomislav Felgar, Vito Telebuh i Petra Odžak, koji nisu uspjeli pobijediti lovce. 

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
22:40 21.05.2023.

Sve više mi ova Super Potjera smrdi na namještalju, a pogotovo ova danas. Da je ona imala pitanja koja su imali lovci, ne bi odgovorila na njih 5. Doista jako vonja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije