nova boja kose

Ella Dvornik drastično promijenila frizuru i izazvala podijeljene reakcije

Foto: Instagram
1/14
12.01.2023.
u 21:30

Influencerica je na svojem Instagram profilu podijeila video iz frizerskog salona i tako otkrila da više nema kratku plavu kosu, nego je postala brineta i stavila ekstenzije.

Influencerica Ella Dvornik (32) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila da je promijenila svoju frizuru. Ella je na svojem Instagram profilu podijelila video iz frizerskog salona i tako otkrila da više nema kratku plavu kosu, nego je postala brineta i stavila ekstenzije.

- Nova godina traži novu boju. Sve sam tamnija. Malo odmaram od klasičnih ekstenzija, ali ponekad poželim dužu kosu. Tu me spašavaju ekstenzije na češljiće koje lako stavljam i skidam, a dužinu i volumen dobijem za 10 minuta, umjesto par sati ugradnje, tako da win win. Kako vam se čini brineta ja? – napisala je pored objave.

Njezina nova frizura izazvala je podijeljene reakcije. „Predobro ti pristaje ta boja!“, „Ovo ti je najbolje do sad’, „Ma tebi sve stoji“, pisali su joj obožavatelji. No, bilo je i onih koji misle da joj je bolje stajala plava kosa. "Bolje long bob i plavo", pisali su.

Podsjetimo, Ella sa svojih skoro 550 tisuća pratitelja dijeli različite događaje iz svog života. Nedavno je tako s pratiteljima podijelila video u kojem je pokazala kakva joj je bila 2022. godina. U videu su se mogle vidjeti snimke kojima je pokazala što je točno radila prošle godine. Osim djece, supruga i zabava, uključila je i nekoliko snimaka na kojima se vidi kako plače. Upravo je tome posvetila i emotivan status kojim se oprostila od 2022. godine. 

- 2022. Ne ponovila se. Baš me istrenirala, psihički izmučila i jedva čekam da završi. Iako je bilo lijepih trenutaka, ružni su ih sve zasjenili. U 2023. ću počistiti sve te negativnosti iz života i fokusirat ću se doslovno samo na ljude i stvari koje mi mame osmijeh na lice. Vama želim isto - napisala je influencerica. 

VIDEO Eddieja Murphyja ismijavao komičar jer ima desetero djece, on poručio: 'Gledajte svoja posla'

 

Ključne riječi

Komentara 8

ZU
Zujim
23:08 12.01.2023.

Iako smatram debelom lazi podatak o 550.000 navodnih pratitelja, bas bih volio barem nekolicini njih zaviriti u mentalni sklop, kako bih se osobno uvjerio o kakvom se to teskom poremecaju radi.

Avatar nekakav
nekakav
04:27 13.01.2023.

Autor vecernji.hr. Znači, klasika, baba platila promociju, vijest o sebi. Pofarbala se? I, to je nešto bitnog za ovaj svijet? Kćer pokojnog narkomana. Po tome je poznata. I vezama u tom biznisu, po njemu. Ne po svojem izgledu, s time ne bi kilu mandarina prodala.

DU
Deleted user
23:48 14.01.2023.

Sad je slična Vlatki Pokos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije