velika tuga

Još jedan gubitak u obitelji preminulog Siniše Mihajlovića: 'Zbogom, sada si s ocem'

Foto: Instagram
1/7
12.01.2023.
u 14:00

Tek što su se oprostili od voljenog supruga i oca Siniše Mihajlovića njegove najbliže zadesila je nova tragedija.

Teški dani pogodili su obitelj nedavno preminulog legendarnog nogometaša Siniše Mihajlovića. Tek što su se oprostili od voljenog supruga i oca njegove najbliže zadesila je nova tragedija. Naime, preminuo je ujak njegove udovice Arianne, a ona je tužnu vijest otkrila na svom Instagramu. - Počivaj u miru, dragi ujače - napisala je Arianna uz fotografiju na kojoj poziraju zajedno. 

Foto: Instagram

I njezina kći Viktorija posvetila mu je dirljivu objavu. "Zbogom ujače, sada si s ocem, znamo da ćete se zabavljati dok zajedno igrate. Počivaj u miru" napisala je Viktorija.

Foto: Instagram

Inače, srpski trener i bivši nogometaš Siniša Mihajlović preminuo je 16. prosinca u 53. godini u Rimu. Mihajlović je bolovao od leukemije, a iza sebe je ostavio šestero djece. S bivšom talijanskom voditeljicom Arrianom Rapaccioni dobio je petero djece, kćeri Viktoriju i Virginiju, te sinove Nikolasa, Dušana i Miroslava. U vezi prije braka s Rapaccioni dobio je sina Marca. 

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Komentara 15

Avatar | spremno zidam |
| spremno zidam |
14:57 12.01.2023.

Je li? Ma nemojte. A ja sam cuo da je umrla prababa jetrvine zaove od sestre od tetke veleuvazenog Ivice Dačića. Kad će članak o tome..?

LU
lucio2
14:11 12.01.2023.

Svaki gubital je tužan, ali zbog čega je ova vijest na naslovnici hrvatskih novina za mene je potpuni misterij.

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
14:41 12.01.2023.

Šta ćete sad "obaveštavati javnost" i o ujacima udovica! 😯 .... a bogtedragividija....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije