požalila se na problem

Ella Dvornik gladila trbuščić, pratitelji: 'U kojem si točno tjednu trudnoće?'

Foto: Instagram
1/20
03.07.2022.
u 13:36

- Ja nakon što sam pojela dva tacosa - napisala je u videu te pozirala u žutom crop-topu i plavim hlačicama visokog struka. Ovom kombinacijom istaknula je svoj trbuščić koji je i mazila rukom te se smijala.

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je otkrila s kakvim se problemima bori. Ella je otkrila da je muči nadutost do koje je došlo nakon što je uživala u tacosima.

- Ja nakon što sam pojela dva tacosa - napisala je u videu te pozirala u žutom crop-topu i plavim hlačicama visokog struka. Ovom kombinacijom istaknula je svoj trbuščić koji je i mazila rukom te se smijala. 

- Nađi što voliš i pusti da te ubije - napisala je pored videa. U komentarima joj mnogi nisu povjerovali da se radi o nadutosti nego su pomislili da je influencerica trudna. "U kojem si točno tjednu?", pitala ju je jedna osoba, a ona je spremno odgovorila da izgleda kao da je 16. tjedan trudnoće. "Da se nije omaklo", "Da ti nisi opet trudna", pisali su joj. Drugi su podijelili i svoja iskustva s nadutošću, a mnogima se ovaj sadržaj svidio. "Super si", pisali su joj.

Nakon ove objave Ella je na svojem Instagram storyju otkrila da su joj mnogi uputili upite oko toga te je sa svojim pratiteljima podijelila kako si ona pomaže.

-  Da vam ne odgovaram pojedinačno, snimila sam neki mali klip što meni pomogne kad sam naduta. Ne znam hoće li pomoći i vama, ali nadam se da hoće. Treba vam par sekundi za to - napisala je Ella. U videu koji je snimila sjedila je na tepihu u gaćicama i majici. S palčevima je pritisnula donji dio trbuha i nagnula se. 

Inače, influencerica sa svojih 544.000 pratitelja dijeli sve što joj se događa u životu, od onih lijepih stvari, pa sve do stvari o kojima mnogi ne govore. Tako je nedavno otkrila da je imala nezgodu na cesti. Na storyjima je prvo otkrila kako joj je pukla guma na autu, a potom i simpatičan nadimak ''Avanturella'' te pokazala kako uživa u pogledu.

- Neću više ni tankati auto. Samo ću vučnu službu pozvati kada mi se neće dati voziti. Fino još i razgledam oko - napisala je Ella uz snimku pjesme ''What A Beautiful Day''.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar todorplemeniti
todorplemeniti
18:38 03.07.2022.

Niste objavili dali je poslije prdnula?

MO
moroder12
15:15 03.07.2022.

jad

CR
credo
14:50 03.07.2022.

Degutantno je to presetavanje u gacama vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije