Ne prestaje

Mediji u Srbiji prenose nove optužbe Miše Grofa: Neću joj dati ništa, a ako kažem istinu o njoj ići će u zatvor

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel
1/9
03.07.2022.
u 11:16

U novom intervju koji prenosi Kuri Vidojev otac kaže kako je Nikolina njegovom sinu tijekom braka potrošila milijune i okrivljuje Nikolinu za smrt svog sina.

Mediji u Srbiji donose nove optužbe koje Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića, iznosi o njegovoj supruzi Nikolini Pišek Ristović. Zadnjih tjedana u medijima u Srbiji je Miša Grof izjavio kako voditeljicu zanima samo novac i imovina pokojnog Vidoja i sada Kurir prenosi nove izjave Miše Grofa u kojima i dalje nastavlja blatiti svoju snahu. U novom intervju koji prenosi Kuri Vidojev otac kaže kako je Nikolina njegovom sinu tijekom braka potrošila milijune i okrivljuje Nikolinu za smrt svog sina. 

- Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može ozbiljna knjiga napraviti, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, rano je - rekao je Miša Grof, a prenosi Kurir. 
Kazao je kako obožava Unu, Nikolininu i Vidojevu kćer te je spreman osigurati joj budućnost, ali za njezinu mamu ne pronalazi nijednu lijep riječ. 

- Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna djevojčica, ne znam kako je uspjela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svjesna svega. Mogu reći da će biti osigurana do kraja života, ništa joj neće faliti, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene - kazao je Miša Grof. Osvrnuo se i na imovinu svog sina i rekao ovo: Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, biti će uhićena.

Voditeljica Ida Prester jučer je objavom na Instagramu dala podršku Nikolini i napisala je kako ne zna koji su razlozi ovakvog ponašanja njezinog svekra, ali kao bliska prijateljica obitelji posvjedočila je koliko je Vidoje obožavao Nikolinu i njihovu Unu i zna da je u svakom trenutku bio spreman učiniti sve za njih. Njezine riječi kasnije su na društvenim mrežama potvrdile i Tatjana Dragović i Fani Stipković i dale su podršku Nikolini. 

Komentara 17

DL
Dvanaest__legija
11:46 03.07.2022.

Ono kad se posvuduša uda zbog novca, a novac nije njegov, nego tatin! Neprocjenjivo!

FN
Fr@njo
12:00 03.07.2022.

opa..srpska snajka..bas fino drustvo..

ND
Necijepljeni degenerik
12:36 03.07.2022.

Ja sam bio uvjeren da se udala za Lepog Vidoja iz čiste ljubavi, a ne zbog novca. Bio sam naivan, očito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije