iskrena influencerica

Ella Dvornik o razvodu: 'Tu odluku nisam donijela jučer'

Foto: Instagram
1/6
09.08.2023.
u 17:42

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provode ljeto, a zbog toga su krenula šuškanja, koja je ona izbjegavala do sada

Influencerica Ella Dvornik (32) u utorak je potvrdila za medije kako se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (45)

- Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče - rekla je Ella za novi broj Storyja

VEZANI ČLANCI

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provode ljeto, a zbog toga su krenula šuškanja, koja je ona izbjegavala do sada. 

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.

"Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih nekoliko mjeseci. Znači, govorim, ono, dvostruka penetracija na suho u d*pe. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – je*at ću mater i babu i ćaću i didu svima", napisala je Ella na profilu Alterelle. "I sakrijte svoje muževe", dodala je u priči. Ella nam je u velikom intervjuu za naš Ekran u svibnju demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su ih mnogi pogrešno shvatili.

Par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
18:44 09.08.2023.

Ovo je valjda već dvadeseti članak o Elli, njenom mužu i materi u zadnja dva dana. Dostaaaaa više....

GM
gmižić
18:11 09.08.2023.

Ko je ova!?

DU
Deleted user
18:46 09.08.2023.

Zasto moramo znati osobne probleme od doticne osobe? Najvece bogatstvo je obrazovanje, zavrsen Universität, Medicina, Pravo, Ekonomija, od influence poznata mi je jedino gripa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije