alterella

Ella Dvornik otkrila da je završila na policiji: 'Morala sam dati iskaz'

Foto: Instagram
1/15
05.08.2024.
u 17:17

Najpoznatija domaća influencerica poznata je po slobodi izražavanja i eksperimentiranju s glazbom, a u prostorijama policije zbog jedne je pjesme morala dati iskaz.

Influencerica Ella Dvornik osim ovim poslom bavi se i glazbom koju radi pod imenom Alterella, a sada je otkrila da je zbog svoje glazbe završila i na policiji. Naime, Ella je u ožujku izbacila svoj drugi album pod nazivom 'Sappho'. Najpoznatija domaća influencerica poznata je po slobodi izražavanja i eksperimentiranju s glazbom, a u prostorijama policije zbog jedne je pjesme morala dati iskaz.

"Zbog jedne pjesme koju sam objavila u trećem mjesecu - morala sam davat iskaz na policiji", otkrila je Ella na društvenim mrežama i pitala pratitelje što misle o kojoj se pjesmi radi. Nakon nekog vremena i ona je potvrdila da je zbog "Jutarnje" završila u stanici. 'Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana, koje sam gutala, jer sam si vjerovala da još volim te, volim te. Ajde goni se, goni se, ti i ta tvoja kuja, ne želim da znam za vas dvoje, crknite, odj...', pjevala je Ella u ovoj pjesmi, a nikad nije otkrila o kome se radi u pjesmi. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Ella je trenutno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, a tijekom ovog perioda često se javlja na društvenim mrežama. Ella, koja je poznata po svojoj šaljivosti, i tijekom ovog razdoblja zeza se na svoj račun. Tako je ovoga puta na svojem Instagram profilu pokazala da slaže Lego kocke, a usput se i našalila na svoj račun. "Svi misle da živiš ludi partijanerski život nakon rastave", napisala je pa otkrila da ima problema pri slaganju. "Mole se Danci u Lego tvornici da prestanu piti na poslu - fale mi dijelovi", dodala je. 

Podsjetimo, Ella, koja je ranije s obitelji živjela u Istri, nakon odvajanja od Charlesa preselila se u Zagreb, a nedavno je promijenila i boju kose. Ovaj put na promjenu su je nagovorile kćeri Balie i Lumi i nakon posjeta frizeru Ella je svojim pratiteljima, kojih samo na Instagramu ima 536 tisuća, pokazala finalni rezultat i novu boju kose. 

- Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao “one” a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo) pa sam se zaletjela zamijeniti ekstenzije i nabacila rozu ili ljubičastu boju jer je “doslovno” ta boja, malo ću je zadržati a onda opet u normalu nakon ljeta. P.S. curke su oduševljene - napisala je Ella i objavila nekoliko fotografija nove frizure. Ova promjena svidjela se i njezinim pratiteljima i dali su joj to do znanja u komentarima. 

1/21

- Predobro. Top topova. Lijepo ti stoji. Ma idi ženo, ovo je predobro. Prekrasna ti je kosa, kao i ti, naravno. Prelijepa kao Pepeljuga iz bajke. Je l' ima koja boja koja tebi ne stoji? A što ćeš Ella, tebi sve stoji od boje bo odjeće. Nikad ljepša - poručuju pratitelji Elli. Prošlo ljeto javnost je saznala kako se Ella razvodi od suprug Charlesa Pearcea te se ove godine s kćerima iz Bala, gdje je obitelj živjela zadnje tri godine, vratila u Zagreb. Nedavno je s Balie i Lumi bila na odmoru u Sutivanu na Braču gdje živi njezina mama Danijela Dvornik. 

 

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
17:33 05.08.2024.

Da te imao tko odgojit završila bi srednju školu i nebi tolko prostačila i tako se ponašala.

Avatar rubinet
rubinet
20:47 05.08.2024.

Ovi njeni stihovi su izvanredni. Očito je nadahnuta "Cvjetovima zla" velikog francuskog pjesnika Charlesa Baudelaira. Dubinski ga je raščlanila.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:05 05.08.2024.

Pročitala sam brzinski naslov - "Morala sam dati otkaz". Pa se čudim - s kojeg posla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije