"Djevojka sa sela"

Ella Dvornik pokazala modni odabir za odlazak u trgovinu: Seoska mama ide do dućana

Foto: Instagram
1/8
08.11.2022.
u 22:00

Prije više od godinu dana sa suprugom Charlesom i njihovim kćerima Bali i Lumi preselila se iz Zagreba u istarske Bale gdje su kupili kuću.

Ella Dvornik objavila je na svom Instagram storyju outfit za odlazak u trgovinu uz opis: Seoska mama ide do dućana vibe, a u pozadini je pustila Severininu pjesmu "Djevojka sa sela". Za odlazak u trgovinu odabrala je traperice, sivi džemper i kratku jaknu, a na leđima je imala ruksak. Prije više od godinu dana sa suprugom Charlesom i njihovim kćerima Bali i Lumi preselila se iz Zagreba u istarske Bale gdje su kupili kuću. 

Foto: Instagram

- To je mir koji mi je trebao. Koji nam je trebao. Bitno mi je da cure imaju svoju rutinu, prijatelje i da su mnogo vremena vani, na zraku. Imamo vrt i to je raj za nas. Kvaliteta obiteljskog života je sad puno bolja. Ja sam još vezana za Zagreb, ali sad kad dođem, odradim sve što treba i vratim se. Veseli me što sam uz more, što ništa nije daleko, a Istra nudi toliko toga - rekla je u intervju za 24 sata. Kada se odselila u Bale najavila je kako će kuću koju su kupili preurediti, ali to se još nije dogodilo, a gdje je zapelo objasnila nam je ovo ljeto u intervju.

- Pa znate kako to ide, prvo arhitekti s kojima se treba izdogovarati, pa paralelno dizajneri vrtova, pa onda malo u općinu da vidiš što smiješ što ne smiješ, pa tamo moliš, pa onda opet mijenjaš nacrte, pa onda saznaš da ako želiš raditi u fazama trebaš dozvolu za svaku fazu posebno... i tako prođe godina, uopće ne želim znati što će biti kad krenemo tražiti radnike. - rekla je Ella.

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan je rodila sina, a poznato je i koje mu je ime dala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije