NA INSTAGRAMU

Ella Dvornik ponovno o trudnoći: 'Jesam li vam rekla da sam na svim kontracepcijama ovoga svijeta?'

Foto: Instagram
1/14
24.10.2021.
u 10:37

- Koliko god vi mantrali, treće dijete od mene dobiti nećete, jedino ako posvojim. Prestanite tražiti fetuse po mojim profilima. Sada je moje vrijeme - dodala je influencerica.

Influencerica Ella Dvornik (30) na svojem je Instagramu ponovno pričala o djeci i trudnoći. Naime, Ella je jučer objavila jednu fotografiju, a na objavi su njezini pratitelji stavili nešto drugačije od nje u prvi plan. Influencerica je odlučila reagirati pa je na svojem Storyju odgovorila svima. "Obožavam što na svakoj fotki bar 10% vas traži moj trudnički trbuh. Jesam li vam rekla da sam na svim kontracepcijama ovoga svijeta?", napisala je uz fotografiju u uskoj crvenoj haljini. "Koliko god vi mantrali, treće dijete od mene dobiti nećete, jedino ako posvojim. Prestanite tražiti fetuse po mojim profilima. Sada je moje vrijeme", dodala je.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Inače, Ella ima dvoje djece, kćerkice Balie Dee i Lumi Wren, a sa svojim je pratiteljima odavno podijelila da ne želi još jedno dijete. Dodajmo još da se Ella ove godine preselila iz Zagreba u Istru gdje uživa, a posebno njezine kćeri.

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu te ranio redatelja

Ključne riječi

Komentara 6

DL
dvanaest_legija
11:11 24.10.2021.

Nažalost, ovakve ljude novinari promoviraju kao moralne vertikale našeg društva!

LI
Lisac
10:58 24.10.2021.

Ja zbilja ne znam koga ova gospodja zanima

ZL
Zlatnipijesak
12:25 24.10.2021.

O Boze, pa zar opet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije