čvrsto odlučila

Ella Dvornik prelomila: 'Nitko me ne smije kontaktirati, niti moje suradnice'

Foto: Instagram
1/17
19.07.2022.
u 18:30

Influencerica je sve objasnila u kratkom videu kojeg je objavila na svojem Instagram profilu.

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem je Instagram Storyju objavila da ide na godišnji. Ella je sve objasnila u kratkom videu na kojem se vidi kako je tek oprala kosu te na kojem je u opuštenom izdanju. 

- I došao je taj dan. Ja sam danas, službeno, na godišnjem. Što god to značilo, s obzirom na to da sama sebi isplaćujem plaću - započela je Ella uzbuđeno. Dodala je da zna da to znači da nitko ne smije kontaktirati niti njezine suradnice vezano uz nju.

Foto: Instagram screenshot
- Ella Dvornik ne postoji idućih mjesec dana. Mislim postoji i dalje ću vas gnjaviti na storyjima, ali besplatno - dodala je Ella i počela se smijati, a zatim istaknula da za promoviranje brendova ju nitko ne zove mjesec dana. Nakon toga objavila je i fotografiju na kojoj se vidi njezin laptop te da je otvoren e-mail. 'Posljednji trenutci prije nego sve spakiram, uzmem djecu i odem na Brač', napisala je influencerica te tako otkrila gdje će provesti svoj odmor.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Ella na Instagramu ima više od 544.000 pratitelja te s njima dijeli različite situacije. Tako je nedavno pričala i o svojim problemima s nadutošću. Tada je otkrila da je muči nadutost nakon što je uživala u tacosima. 

- Ja nakon što sam pojela dva tacosa - napisala je u videu te pozirala u žutom crop-topu i plavim hlačicama visokog struka. Ovom kombinacijom istaknula je svoj trbuščić koji je i mazila rukom te se smijala. 

- Nađi što voliš i pusti da te ubije - napisala je pored videa. U komentarima joj mnogi nisu povjerovali da se radi o nadutosti nego su pomislili da je influencerica trudna. "U kojem si točno tjednu?", pitala ju je jedna osoba tada, a ona je spremno odgovorila da izgleda kao da je 16. tjedan trudnoće. Drugi su podijelili i svoja iskustva s nadutošću, a mnogima se ovaj sadržaj svidio. "Super si", pisali su joj.

Dodajmo da influencerica objavljuje i mnoge obiteljske fotografije i događaje, kao i nezgode poput one koju je imala s autom kad joj je pukla guma. 

VIDEO Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika!

 

Ključne riječi

Komentara 13

D2
davorin.2903
23:16 19.07.2022.

544.000 notornih debila i nakaza...

BU
Buterbur
02:01 20.07.2022.

Suradnice? U kojem to radu? Pa ona ne radi ništa osim da naslikava tu svoju odurnu plastičnu facu i umjetno zubalo.

TT
tik tak
06:29 20.07.2022.

Bravo Ela...Baš sam ti zahvalan...Sad slijedi mjesec dana moga uživanja bez nagona za povraćanjem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije