INFLUENCERICA I PJEVAČICA

Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Foto: instagram
1/17
15.09.2024.
u 13:21

Ella je Karleuši čestitala na razvodu, a podijelila je i svoje iskustvo o kojem inače ne govori u javnosti, s obzirom na to da parnica još uvijek traje.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša ovih je dana potpisala sporazumi razvod od nogometaša Duška Tošića. O razvodu se oglasila i na društvenim mrežama, a u komentarima ispod objave javila joj se naša influencerica i pjevačica Ella Dvornik. Ella joj je čestitala na razvodu, a podijelila je i svoje iskustvo o kojem inače ne govori u javnosti, s obzirom na to da parnica još uvijek traje.   - Čestitam. Da bar i ja doživim rastavu nekad... Jer sam u braku bila dvije godine, a u rastavi sam već tri i kako mi se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati Djeda Mrazu, možda njega saslušaju pa ubrzaju - napisala je Ella. 

Foto: Instagram

Najpoznatija domaća influencerica Ella Dvornik u kolovozu 2023. obznanila je da se razvodi od 14 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Piercea. Par je u ljubavi proveo deset godina, vjenčali su se 2019. u Vegasu, a zajedno imaju dvije kćeri - Balie Dee i Lumi Wren.

Ella Dvornik, poznata po svojoj kreativnosti i otvorenosti, predstavila je nedavno najnoviju pjesmu Alterella Feat. Mejsi "Lijepu našu", koja istražuje kontroverznu, ali uvijek prisutnu temu 'zabranjene' ljubavi između Hrvata i Srba. Inspirirana pričama koje je često slušala tijekom svojih posjeta Beogradu, Ella je odlučila obraditi ovu temu kroz zanimljivu glazbenu suradnju. Danima je objavljivala zagonetne fotografije na kojima su siluete muškarca i žene koja podsjeća na Ellu. Sada je jasno, sve je to bilo dio najave nove pjesme.

VEZANI ČLANCI:

"Pjesma govori o toj nekoj zabranjenoj ljubavi između Hrvata i Srba, o privlačnosti koja postoji između naših naroda. Često sam čula u Beogradu kako im se sviđa naš način govora, a nama njihov. Ta tema, gdje je Hrvatica sa Srbinom, uvijek je bila pomalo tabu na ovim prostorima," kaže Ella koja je na ovoj pjesmi odlučila surađivati s talentiranim srpskim reperom Mejsijem Gambinom, pravog imena Marko Nikolić, koji dolazi iz Niša. "Mejsi je na sceni već 10 godina, a nedavno je izbacio album 'Ekstravaganza' koji je vrlo specifičnog stila. Ono što me privuklo da snimam s njim je njegov lirski pristup i originalnost, bez upotrebe jeftinih fora ili mainstream zvuka," objašnjava Ella.

VIDEO Pogledajte kako je Martina Vrbos izgledala na početku karijere

1/26

Oboje dijele strast prema glazbi, ali im ona nije primarni izvor zarade, što im omogućuje da stvaraju bez pritiska komercijalnog uspjeha. "Iako pjesma ima seksualnih konotacija, bilo mi je bitno da ne zvuči jeftino. Spot, koji je sniman u Splitu i Nišu, također odražava tu ozbiljniju vizualnu estetiku," dodaje Ella.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Komentara 5

NA
natrag
17:02 15.09.2024.

Ajde mala uhvati se nekog posla. Dosadna si.

Avatar Hazl113
Hazl113
16:11 15.09.2024.

I ta se je naradila u životu. Živi od drugih budala.

AK
Aka
09:25 16.09.2024.

Ako ju koči imovina da se rastane onda samo nek zbroji kolko će ju koštati advokati dok traje mega razvod. Uostalom, pa oni su imali samo jednu kuću kupljenu na kredit, pa kaj bi da su bili bogataši? Ne bi se nikad rastali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije