kod prijatelja

Ella Dvornik provodi vikend s poznatim Hrvatom, povela je i djecu: 'Vrijeme za igru'

Foto: Instagram
1/13
17.09.2023.
u 18:00

Za vikend je otputovala u Zagreb s kćerima Balie i Lumi i to kod poznatog prijatelja, komičara i glumca Marija Petrekovića i njegove partnerice Aleksandre Kramberger

Nakon što je početkom rujna pratiteljima otkrila da se "vratila", misleći na društvene mreže s kojih je izbivala nakon vijesti o razvodu, influencerica Ella Dvornik (32) otputovala je za vikend u Zagreb s kćerima Balie i Lumi i to kod poznatog prijatelja, komičara i glumca Marija Petrekovića i njegove partnerice Aleksandre Kramberger.

"Vrijeme za igru. Dobit ću sad six pack od smijanja", napisala je Ella uz fotografiju na kojoj je nasmiješena pozirala s Marijem i Aleksandrom, a uz to je objavila i fotografiju na kojoj njezina kći Balie čuva Marijevu djevojčicu Unu pa je zbog smiješnog izraza lica napisala: "Kad te izbace iz kluba u 4 ujutro jer si uništila separe".

Foto: Screenshot

Ella je prije nekoliko dana snimila jedan editorijal u Zagrebu, nakon čega se vratila kući u Istru. To je otkrio njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce, koji je na Instagramu napisao da se mama vratila kući i da on ima vremena posvetiti se poslu.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, u kolovozu je Ella potvrdila da se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (45). 

– Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je Ella za magazin Storyja. 

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi ljeto, a zbog toga su krenula šuškanja koja je ona izbjegavala do tada. 

VIDEO Nakon duge i teške bolesti preminuo legendarni Milo Hrnić

Komentara 5

RI
rikavac
20:05 17.09.2023.

Haha haha poznati Hrvat? Po čemu je poznat?

Avatar Karlovačko
Karlovačko
09:46 18.09.2023.

Baš sam se bio zabrinuo što je sa dotičnom damom ali sad sam već bolje

DC
Don Corleone
09:05 18.09.2023.

Spam vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije