objavila prije dvije godine

Elline bivše ljubavi: 'Jedan me varao i tukao, drugi ušao u sektu'

Foto: Instagram
1/8
08.08.2023.
u 18:00

Ellin "ljubavni put" itekako je bio trnovit, a ona sama prije dvije godine "otpjevala je" bivše ljubavi - Tomislava, Matiju i Denu

Influencerica Ella Dvornik (32) 2021. godine progovorila je o svojim bivšim ljubavima i tada je rekla kako ju je suprug Charles Pearce (45)  "naučio da se dobre stvari čekaju". Zbog toga je sve iznenadila kada je potvrdila nagađanja koja se šuškaju već neko vrijeme, a to je da je njihovoj ljubavi došao kraj.

– Da, istina je, u procesu smo razvoda – otkrila je influencerica i blogerica za Story

VEZANI ČLANCI

A Ellin "ljubavni put" itekako je bio trnovit. Naime, u TikTok videu prije dvije godine spmenula je bivše dečke TomislavaMatiju i Denu, pa je navela razlog zašto nijedna od tih veza nije funkcionirala. 

"Mislila sam da ću završiti s Tomislavom, ali on je htio biti s curom koja ga ne želi", započela je Ella. Zatim je opisala svoj odnos s Matijom. "Matija me otpisao jer se priključio Opus Dei sekti, a ja sam sotona", rekla je te se zatim osvrnula na još jednog svojeg bivšeg. "Dena me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu", napisala je influencerica u videu. "I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se dobre stvari čekaju", zaključila je Dvornik. Inspiraciju za ovaj video je pronašla u pjesmi Ariane Grande "Thank U, next" koju i pjeva u videu. "Ova pjesma ne traje dovoljno dugo da izredam sve tragedije", napisala je Ella još dodatno objašnjenje u opisu objave koja je pak trenutno uklonjena.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Komentara 12

WA
wannabenovinari
18:58 08.08.2023.

Čekaj, to pjeva? Bože, hvala ti što nisam čuo taj horor. O ne, jesam, prije dosta godina. Zašto sam se sjetio... zašto!? Užasno revanje koje oštećuje mozak. Aaaaaa.

TR
Tripoli
19:06 08.08.2023.

Šteta kaj nema više članaka o njoj i njenoj mami...

DU
Deleted user
18:22 08.08.2023.

Ne zanima me

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije