prihvatila ispriku

Elton John zatražio oprost od Madonne nakon 10 godina svađe

madonna
Pixsell
28.04.2013.
u 18:00

Glazbenici i dobri prijatelji posvadili su se 2004. godine kada je Elton izjavio da je Madonnina pjesma “Die Another Day” najgora James Bond pjesma ikad. Njihovu odnosu nije pomoglo ni kada ju je optužio da pjeva na playback.

Nakon deset godina svađe Elton John pomirio se s Madonnom. U intervjuu za jedan američki časopis glazbenik je rekao kako ju je slučajno vidio u jednom restoranu i odlučio prekinuti desetogodišnju šutnju. Poslao joj je poruku na kojoj je pisalo “Žao mi je”. Ona je ispriku prihvatila.

Glazbenici i dobri prijatelji posvadili su se 2004. godine kada je Elton izjavio da je Madonnina pjesma “Die Another Day” najgora James Bond pjesma ikad. Njihovu odnosu nije pomoglo ni kada ju je optužio da pjeva na playback, uz opasku “i to loše”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije