Zaljubljena glumica

Emma Watson s dečkom se uselila u kuću svojeg oca

emma
Pixsell
25.08.2011.
u 12:30

Zvijezda Harryja Pottera navodno se i zaručila za američkog glumca Johnnyja Simmonsa, koji se zbog nje iz Los Angelesa doselio u London

Glumica Emma Watson navodno se s dečkom Johnnyjem Simmonsom preselila u stan u potkrovlju kuće njezina oca u Londonu.
Ako je vjerovati stranim medijima, Emma i Johnny, koji su u vezi od kako su se početkom godine upoznali na setu filma "The Perks of Being A Wallflower", zaručili su se!

– Stvari su među njima poprilično ozbiljne. Odlično se slažu, a Emma ga je već upoznala s roditeljima koji su također oduševljeni njime. Johnny je zbog nje došao iz Los Angelesa u London, a Emma ga je na biciklu provozala kroz cijeli grad i otkrila mu sve njegove čari – ispričao je izvor blizak glumici za The Sun.

Prije Johnnyja zvijezda filma o Harryju Potteru bila je u vezi s britanskim pjevačem Georgeom Craigom.



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije