KONCERT U VRSARU

Emotivni povratak Plavog orkestra u Istru nakon pet godina

Plavi orkestar
Foto: Loris Zupanc
1/4
02.09.2024.
u 12:19

Već od prvih tonova, atmosfera je bila fenomenalna. Publika, koja je ispunila prostor do posljednjeg mjesta, nije skrivala svoju oduševljenost, pjevajući zajedno s bendom sve njihove hitove

Legendarni sarajevski bend Plavi orkestar održao je sinoć spektakularni koncert u kamenolomu Montraker, na istoimenom festivalu,  u Vrsaru označivši tako svoj veliki povratak na istarsku scenu nakon pet godina stanke. Koncert, koji je bio dio njihove povratničke turneje, pokazao je koliko su se publika i bend međusobno zaželjeli, što je rezultiralo izuzetno emotivnom večeri.

Već od prvih tonova, atmosfera je bila fenomenalna. Publika, koja je ispunila prostor do posljednjeg mjesta, nije skrivala svoju oduševljenost, pjevajući zajedno s bendom sve njihove hitove. Na repertoaru su se našle bezvremenske pjesme poput "Suada", "Bolje biti pijan nego star", "Zelene su bile oči te",  “Od rođendana do rođendana”, mnoge druge, a svaka je izazvala val emocija među prisutnima.

"Istra nas je uvijek posebno dočekivala, a ni ovaj put nije bilo drugačije," izjavio je frontmen Saša Lošić Loša nakon koncerta. "Osjećamo se kao kod kuće i hvala vam što ste uvijek tu uz nas."

Večer je bila prožeta sjećanjima na ranije nastupe, ali i novim energijama koje su bend i publika zajedno stvorili. Plavi orkestar je pokazao da, unatoč godinama i pauzama u karijeri, njihova glazba i dalje nosi univerzalnu poruku i emociju koja povezuje generacije.

Koncert je završio pjesmom “Odlazim” uz ovacije publike, koja je tražila još. Ovaj nastup u Vrsaru samo je još jednom potvrdio da su Plavi orkestar i Istra zaista povezani na poseban način, a bend je obećao da će se uskoro ponovno vratiti s novim albumom i još većim koncertima. Sudeći po sinoćnjoj atmosferi, Istra će ih s nestrpljenjem čekati.

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije