ZAVODNIK IZ REALITYJA

Ervina smo upoznali u 'Big Brotheru', redovito je odlazio u teretanu, a sada izgleda skroz drugačije

Ervin Mujaković
Foto: Instagram
1/8
13.07.2024.
u 08:21

Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške ozljede u teretani imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posjećivao sam bolnice, otkrio je Ervin Mujaković nedavno zašto neko vrijeme nije mogao vježbati

Ervin Mujaković javnosti je poznat kao natjecatelj u regionalnom izdanju Big Brothera koji se prikazivao na RTL-u, a u showu se predstavio kao menadžer s bogatim ljubavnim iskustvom i tvrdio je kako je zaveo više od 500 žena. U vrijeme kada se show prikazivao privukao je pažnju gledatelja i slovio je za velikog zavodnika u ovom realityju. Svoju naklonost na početku showa pokazao je prema Riječanki Barbari Šegetin, a kasnije je sve veći interes pokazao za drugu natjecateljicu – Steffani Banić.

Ervin je poznat po svojim objavama na Instagramu gdje je uglavnom objavljivao fotografije iz teretane i hvalio se uspjesima redovitih treninga. Na profilu ima 21 tisuću pratitelja kojima je predstavio i svoju djevojku koja je bivša miss Slovenije. Par je sada na odmoru u Grčkoj i Ervin je objavio nekoliko fotografija snimljenih na plaži i pored bazena i pokazao je kako izgleda sasvim drugačije u odnosu na prije godinu dana. Prije dvije godine morao se odreći odlaska u teretanu jer se ozbiljno ozlijedio. 

 

 

VEZANI ČLANCI

 

 

– Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške ozljede u teretani imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posjećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam mogao trenirati.
Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intenzitetom. Trenutačno sam na kilaži između 141-146 kg dobre forme.- ispričao je prije nekoliko mjeseci u razgovoru za Story.

Pohvalio se tada kako ove godine obilježava četvrtu godišnjicu veze s djevojkom.  –  Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja u raznim salonima i s osobama iz te branše. Uz izgled, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom – rekao je. Otvoreno je govorio i o najbolnijem periodu života kada mu je nedugo nakon izlaska iz Big Brothera preminula majka. Rekao je kako mu je to bio najstresniji i najbolniji period u životu jer je bio jako vezan uz majku. - Živio sam samo s njom. Bol i tuga zbog majčine smrti uvijek su tu i tako će biti dok sam živ - kazao je Ervin. 

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših vatrenih: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Ervin Mujaković
1/61

Komentara 1

TR
Trgovac
10:09 13.07.2024.

Decko je na masi. Mozda i na steroidima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije