Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogati i uspješni

Evo koliko su zaradili poznati Hrvati: Na popisu glazbenici, glumci i sportaši, jedan 'vodi' s 580 milijuna kuna

Foto: Kolaž/Pixsell/Instagram
1/10
14.10.2022.
u 14:26

Stranica 'Celebrity Net Worth' objavila je koliku zarađuju domaće zvijezde. Na popisu su se našli pjevači, sportaši i glumci, a jedna osoba uvjerljivo je na vrhu ljestvice.

Internetska stranica ''Celebrity Net Worth'' objavila je koliko su ''teške'' domaće zvijezde. Bogati, uspješni i utjecajni, na popisu su se našli sportaši, glumci, glazbenici i brojne druge osobe iz javnog života, a neki od njih svojim poslovima zarade i do 580 milijuna kuna prema izračunima ove stranice.

Na vrhu ove ljestvica nalazi se kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida, Luka Modrić (37) koji navodno ima neto zaradu od 75 milijuna dolara odnosno 580 milijuna kuna, što i ne čudi budući da je jedan od najuspješnijih hrvatskih reprezentativaca, ali i igrača u svijetu koji iza sebe ima brojne uspjehe kako s Real Madridom tako i s reprezentacijom među kojima su ''Zlatna lopta'', srebrno na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, naslovi prvaka u Španjolskoj i naslovi Lige Prvaka. 

Iza Luke nalazi se još jedan nogometaš, njegov bivši reprezentativni kolega Ivan Rakitić (34) čija je neto zaraza navodno 30 milijuna dolara, odnosno 232 milijuna kuna. Baš popu kapetana Luke iza sebe ima brojne uspjehe, a trenutno igra za Sevillu u koju se vratio nakon što je nekoliko odličnih sezona odigrao u Barceloni.

Nakon sportaša na popisu su se našli glazbenici. Tako Stjepan Hauser (36) ima neto zaradu od osam milijuna dolara, odnosno 62 milijuna kuna. Stjepan je svjetsku slavu stekao kao dio 2Cellosa s Lukom Šulićem (35), a uskoro kreću u samostalne vode. Dvojac je zaradio simpatije publike diljem svijeta, a nastupali su u poznatim emisijama popu one Ellen DeGeneres, ali i s Eltonom Johnom.

Potom je na redu Severina (50) s neto zaradom od pet milijuna dolara, odnosno 38 milijuna kuna. Iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru i hitove, ali i brojne nagrade među kojima je ''Večernjakova ruža'', ''Zlatna ptica'' i ''Zlatna bubamara'', a osim u pjevanju okušala se i u glumi u predstavama i filmovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Na ovom popisu je i glumca Goran Višnjić (50) sa zarod od dva miljuna dolara odnosno 15 milijuna kuna. U bogatoj karijeri pojavio se u brojim američkim serijama i filmovima, a najviše ga pamte po onoj liječnika Luke Kovača u seriji ''Hitna služba''.

VIDEO Ruska političarka je hit na društvenim mrežama zbog frizure i osebujnog make upa!

Komentara 2

ST
Startrack
15:53 14.10.2022.

Gdje Lidija Bacic? Cura paradira svaki dan svoje fizicke kvalitete na Youtubeu. Zar nije mogla pokupit jedan million za to.

DU
Deleted user
08:30 16.10.2022.

Na istoj toj listi (u drugim glasilima) Luka je pri dnu skale. Vodi Đoković, a onda, gle čuda Dino Merilin sa 100 mil dolara, Brena i neke druge cajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije