atraktivni par

Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla privlačili poglede u rijetkom zajedničkom izlasku

Foto: Nova TV
1/16
12.10.2022.
u 14:32

Glumac i njegova supruga jučer su se pojavili na jednom događanju te privukli mnogo pažnje.

Glumca Fabijana Pavla Medvešeka (29) gledatelji Nove TV trenutno mogu gledati kao člana žirija showa 'Supertalent', a jučer se pojavio i na premijeri dugometražnog filma Illyricvm u Zagrebu u pratnji supruge Karle koju ne vidimo često.

Fabijan i Karla nasmiješeni i zagrljeni pozirali su fotoreporterima, a oboje su nosili crne kombinacije. Lijepa Karla za ovu je priliku odabrala dugu crnu haljinu i jaknu, a svoj outfit upotpunila je popularnim crnim čizmama 'kaubojkama' i torbicom. Pavao je pak, nosio crnu majicu i jaknu i traperice.

11.10.2022., Zagreb, Kaptol Boutique Cinema - Poznati na premijeri povijesne drame, dugometražnog filma Illyricvm. Karla i Fabijan Pavao Medvesek. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Žganec / PIXSELL
Podsjetimo, par se vjenčao krajem svibnja u istarskom Motovunu. Fabijanu je kum bio kolega glumac Nikola Blaće, a goste je zabavljao pjevač Saša Lozar. Među gostima su se našli i glumac Ivan Čuić i manekenka Mia Matić. Za zaruke para saznalo se u travnju ove godine kada je on objavio fotografiju s momačke večeri u Istri uz koju je kratko napisao:

- Bilo je dobro, fakat. Hvala dečki. Ženim se. U intervju koji nam je glumac dao u rujnu ispričao nam je kako se osjeća u braku.

- Oženio sam se s ljubavi svog života. Svašta možemo pričati o braku, doduše dosta je to svježe za mene jer smo u braku tek tri mjeseca. Vjerujem da putovanje do braka i sve to skupa na neki način utječe na to kako se ljudi osjećaju i odnose jer ljubav je velika stvar i stvarno ljubav daje znakove kada se što treba dogoditi i ako to slušaš, jasno će ti biti koji su to koraci koje želiš napraviti, tako da je ovo vjenčanje bilo najbolji trenutak u mom životu i nešto čemu se rado vraćam u mislima i sjećanjima. Prekrasno mi je i divno, kao što je bilo i prije, a drago mi je što sam to obilježio jer mislim da je brak velika stvar i to ima posebno značenje. Uživam jer je moja bivša cura i sadašnja supruga zaista osoba s kojom želim biti do kraja života – rekao je.  

Inače, Karla i Fabijan upoznali su se i prohodali tijekom srednje škole, nakon čega je Karla svoje školovanje završila u Engleskoj na studiju produkcije, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije