novi nasljednik

Fani rodila sina. Tata Kerum radi, bez dana slobodnog

fani
Leonard Ninčević/Pixsell
21.03.2010.
u 11:29

Porod je prošao u redu. Dječačić je težak 3400 grama, a navodno će se zvati Frane

Splitskim rodilištem oko 10 sati prolomio se plač zdravog dječačića, trećeg djeteta splitskog gradonačelnika i poduzetnika Željka Keruma. Bez većih problema, prirodnim porođajem, Željkova djevojka Fani Horvat donijela je na svijet dječaka teškog tri kilograma i 400 grama te dugačkog 50 centimetara, i to šest sati nakon što je u rodilište stigla zbog trudova.

Ipak rodila u Splitu

Iako se očekivalo da će Fani roditi u Zagrebu, kamo je odlazila na preglede, ipak se dijete rodilo u gradu kojem je Kerum na čelu.

Željko je odmah nakon porođaja pohitao u bolnicu, a mi smo ga susreli oko 13 sati kada je dovezao i Anitu Horvat, Faninu majku i buduću punicu. Na odlasku iz rodilišta pokušao je zaobići novinare, iskrao se kroz sporedna vrata, a kad smo ga sustigli, samo je mahnuo i zahvalio na čestitkama.

Mališan će se, navodno, zvati Frane. Iz prvog braka, sa suprugom Ankicom, Kerum ima sina Joška i kćer Nevu. Za Kerumovu nevjeru doznalo se u listopadu prošle godine kada je sam izjavio da je već pet godina u vezi s dvostruko mlađom Fani Horvat, koja čeka njegovo dijete. Javnost je pratila sve uspone i padove njihove veze, u jednom trenutku je prijetio i prekid, no veza se stabilizirala prije nekoliko mjeseci. Tada je Kerum popustio, poslušao Fani i prestao izlaziti i kockati se po splitskim noćnim klubovima u društvu svojih prijatelja Svaguše i Livaje.

Tata će i danas raditi

Osim na službenim primanjima, splitskog gradonačelnika moglo se susresti gotovo samo na kavici na rivi, pa je tako bilo i prije tri dana kada je s njim bila Fani.

– Da se mene pitalo, otišao bih s ovoga sastanka prije pola sata, imam drugog posla – izjavio je Kerum u petak nakon sastanka s premijerkom Kosor. Javnost je ostala zabezeknuta njegovom izjavom, no čini se da je Željko tada mislio samo na svoju Fani, koja je brojila sate do porođaja. A iako je danas dobio sina, Željko neće prestati raditi, već sutra će kao gradonačelnik primiti japanskog veleposlanika. Kako su objasnili iz njegova ureda, Kerum nije zatražio otkazivanje prije dogovorenih sastanaka.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
15:22 21.03.2010.

Još jedan Kerum! Spašavaj se tko može.

DU
Deleted user
12:01 21.03.2010.

Čestitam roditeljima.

DR
dreamteam
21:10 21.03.2010.

....Tata Kerum radi, bez dana slobodnog Raditi ce on vise i ne spavati kad mu ova svu lovu pozdere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije