lijepa novinarka

Fani Stipković pozirala u kratkoj haljini istaknula svoje duge noge: 'Savršena si!'

Foto: reuters
1/12
22.05.2022.
u 20:30

Sportska novinarka koja živi i radi u Madridu objavila je fotografiju na svojem Instagram profilu kojom je oduševila svoje obožavatelje.

Naša sportska novinarka Fani Stipković (39) koja već godinama živi i radi u Madridu svojim izgledom i objavama na društvenim mrežama ne prestaje oduševljavati. Na posljednjoj fotografiji koju je novinarka podijelila oduševila je svojom ljepotom. Fani je istaknula svoje duge vitke noge u kratkoj zelenoj haljinici na bretele te sandalama na petu u boji kože. U opisu je istaknula što njoj znači zelena boja.

Zelena. Mir, spokoj, pravi luksuz!' - napisala je na španjolskom jeziku.

U komentarima su joj komplimente uputili brojni pratitelji.  ''Lipo moje'', ''Divna'', ''Ma ljepoto predivna!'', Savršena“, samo su neki od komplimenata koje je dobila. 

Inače, atraktivna novinarka na ovoj društvenoj mreži ima više od 96.000 pratitelja, a često objavljuje svoje fotografije. Na nekima od njih pozira na sportskim događajima, dok na nekima pokazuje kako vježba. Na svojem profilu objavljuje i fotografije s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom s kojim je u vezi. Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti u listopadu prošle godine, a Fani je vezu potvrdila početkom godine.

– Upoznali smo se davno prije, prije više od dvije godine. Naša veza sada se nalazi u najboljem razdoblju, ali ne želim još govoriti o vjenčanju – rekla je Fani novinarima Europa Pressa koji su ih snimili u jednom večernjem izlasku u Madridu.

– Žena koja ga je osvojila spektakularna je novinarka koja s Fernandom dijeli ljubav prema sportu, a intervjuirale je brojne sportske zvijezde. Ljubiteljica je životinja, trenira i živi zdrav život – napisali su španjolski mediji o lijepoj Fani nakon što je potvrdila vezu s bivšim nogometašem.

VIDEO Jandroković citirao Konstraktinu pjesmu u Saboru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije