dobila brojne komplimente

Fani Stipković pozirala u sportskoj kombinaciji i oduševila pratitelje: 'Ljepotica'

Foto: Instagram
1/8
12.01.2023.
u 23:00

Fani Stipković je odjenula crnu trenirku koju je uparila s kratkom crnom duksom, a trenirka je imala proreze koji su bili nalik na rub donjeg veša koje je Fani pridržavala sa svake strane. Novinarka je tako istaknula svoje trbušne mišiće. Kosu je svezala u visoki rep, a na nogama je imala crne tenisice.

Naša sportska novinarka s madridskom adresom Fani Stipković na svojim se društvenim mrežama često pohvali svojom isklesanom figurom, a s obožavateljima dijeli i kako vježba. No, ovoga puta pokazala je fotografiju svoje sportske kombinacije. Fani je odjenula crnu trenirku koju je uparila s kratkom crnom duksom, a trenirka je imala proreze koji su bili nalik na rub donjeg veša koje je Fani pridržavala sa svake strane. Novinarka je tako istaknula svoje trbušne mišiće. Kosu je svezala u visoki rep, a na nogama je imala crne tenisice.

Stipković je u opis stavila emotikone pume, a u komentarima su joj brojni pratitelji uputili komplimente. „Wow“,“Ljepotica“, "Jako lijepa", pisali su. 

Inače, naša sportska novinarka i za ovu je fotografiju napisala da je nastala u Meksiku gdje je provela i praznike u društvu svojeg zaručnika, umirovljenog nogometaša Fernanda Hierre. Dio atmosfere s proslave tada je podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu. Fani je podijelila i fotografiju svoje blagdanske modne kombinacije. Radilo se o dekoltiranom rozom kombinezonu s kojim je sparila i decentnu ogrlicu i viseće naušnice. Ruž na usnama slagao se s bojom kombinacije, a oči je istaknula crnom olovkom. Ovom objavom Fani je privukla mnogo pozornosti te mamila uzdahe svojih dekolteom.

- Slavljenički duh - napisala je uz fotografiju, a brojni pratitelji pisali su joj komplimente. "Kakva ljepotica", "Savršena si", "Šik i lijepa", "Prekrasna si, oduzimaš dah", pisali su joj tada.

VIDEO Intervju princa Harryja: 'Meghan je žrtva zlostavljanja zbog rase, a Kate je bila protiv Meghan'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije