nerado se prisjeća

Jasmin Stavros o najtežem periodu: 'Vidio sam da moji prijatelji umiru kraj mene, ja sam dotakao dno života'

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/9
12.01.2023.
u 20:54

Naime, zbog tempa nastupa ispaštala je njegova obitelj, a on se navukao na tablete za spavanje. Sada je otkrio koji trenutak je za njega bila prekretnica.

Glazbenik Jasmin Stavros (68) promijenio je svoj život iz temelja, te se nerado prisjeća svoje prošlosti. Naime, zbog tempa nastupa ispaštala je njegova obitelj, a on se navukao na tablete za spavanje. Sada je otkrio koji trenutak je za njega bila prekretnica. 

''Moram priznati, bilo je perioda kad sam ja isto uzimao opijate, kad sam uzimao alkohol, moram priznati, da lažem, nema smisla! Onda sam vidio da moji prijatelji umiru kraj mene, ja sam dotakao dno života! Baš sam bio u toj jednoj fazi životnoj i onda sam rekao stop! Više toga nema. U to vrijeme nije bilo pomoći nekih komuna, da ti netko pomogne, tad sam se morao vaditi sam'', prisjetio se je Jasmin Stavros za IN Magazin.

Jasminu danas vjera puno znači u životu. 

"Puno stvari mi se dogodilo u životu baš uz tu krunicu. Žena i ja smo bili na moru, u našoj kući, svaki dan smo molili krunicu milosrdnog Isusa i u tri sata smo odlazili do jedne kapelice gdje je bio jedan teren ogromni. Kao da je to bila jedna Božja providnost, mi smo to našli, kupili, uredili, doveli u kulturu, napravili sebi kućicu od sedam tisuća kvadrata. Ta krunica je bila povezana s tom kućom koja nam danas deset puta više znači nego kuća kraj mora", otkrio je ranije.

VIDEO Srbi za prvi ples često biraju hrvatske izvođače, a ove njihove pjesme mladenci najviše traže

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
22:09 12.01.2023.

Kuća od 7000 kvadrata? Valjda zemlja, takva kuća bi imala 100 stanova

AN
anatom
07:52 13.01.2023.

Stavros, ako kojim slucajem citas ovo: drago mi je da molis krunicu i da si aktivni vijernik, ALI ne znam kako se u to uklapaju poruke tvojih pjesama, da parafraziram: ma rastavi se, prci, zderi, pij, uzivaj ?! Nastupas li jos uvijek sa tim pjesmama ? Ne znam jer sam ti na koncertu bio samo jednom, i to ko klinac. Ako nastupas, onda si gori od onih farizeja iz Biblije, onda slobodno šikni krunicu u more sa balkona jer je ne molis srcem nego usnama, bolje drustvo ce joj bit ribe i rakovi...

DM
Dragica.maros
08:14 13.01.2023.

Svi su veliki vjernici, a niko ne živi kako ta vjera nalaže. Čisto mi ga bude žao. Pjeva dobro, ali i laže dobro!,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije