Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fantastični ljetni filmski maratoni na AXN Adriji

AXN Adria
Foto: Promo
1/9
04.08.2022.
u 09:10

Vrući kolovoški dani lakše se prolaze uz uzbudljive filmske maratone. Zato je AXN Adria za prva dva vikenda složio fantastičan niz blockbustera koji započinju već rano ujutro i traju do dugo u noć.

Od petka 5. do nedjelje 7. kolovoza

Prvi vikend maraton započinje u petak 5. kolovoza u 7:40 s dva animirana hita „Hotel Transylvania“, a nastavlja se dvjema SF nastavcima kultnog „Final Fantasy“ serijala. Prvi je na rasporedu jedan od najboljih nastavaka franšize, film iz 2003. u kojem glavne uloge tumače Alec Baldwin i Steve Buscemi, a slijedi ga sjajno japansko animirano djelo „Final Fantasy: Nova prijetnja“. Slijedi kultna glazbena drama, trostruki dobitnik Oscara, „Ritam ludila“ s Milesom Tellerom i  J.K. Simmonsom u nezaboravnim glavnim rolama. Finalni dio petka rezerviran je za tri hit komedije Adama Sandlera – „Zohan je zakon“, „Bijes pod kontrolom“ i „Moja lažna žena“.

Foto: Arena Hospitality Group

Program u subotu, 6. kolovoza, osim nekoliko repriza naslova od petka, donosi i odlične akcijske trilere: „Međunarodna prijevara“ u 10:25 s Cliveom Owenom i Naomi Watts, „Jumanji: Dobro došli u džunglu“ u 12:30 s Dwayneom Johnsonom te „Salt“ u 14:40 s Angelinom Jolie u glavnoj ulozi. Subotnja večer na programu ima i izvrsnu SF dramu „Putnici“ s Jennifer Lawrence te akcijski spektakl „Izvlačenje“. Nedjelja, 7. kolovoza AXN Adria prikazuje još filmova Adama Sandlera. Ovog puta u pitanju su dva nastavka urnebesne komedije „Starci“ u kojima glume i Kevin James, Chris Rock, David Spade i Selma Hayek.

Foto: Arena Hospitality Group

Od subote 13. do ponedjeljka 15. kolovoza

Subota 13. kolovoza donosi čak 10 filmova zaredom. Sve počinje s Final Fantasy: Nova prijetnja“ u 8:50, nastavlja se s blockbusterima „Emoji film“ i Spielbergovim „Tintinovim pustolovinama“, nakon kojih od 14:05  kreću dva dijela komedije „Starci“. Veliki hitovi Rona Howarda snimljeni prema bestsellerima Dana Browna i s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi, „Da Vincijev kod“ i „Anđeli i demoni“ bit će emitirani od 18:00, odnosno 21:00. Za kraj subote stižu akcijski filmovi „Snajper 3“, „xXx: Stanje pripravnosti“ i „Pravednik“ sa Stevenom Seagalom.

Foto: Arena Hospitality Group

Nedjelja 14. kolovoza, uz niz repriza, donosi i „Inferno“, treći film u kojem se Tom Hanks kao profesor Robert Langdon sukobljava s globalnim prijetnjama i četvrti nastavak franšize „Snajper“. U ponedjeljak, 15. kolovoza na male ekrane, nakon „Emoji filma“ stižu popularni Štrumpfovi u tri nastavka koja su na rasporedu od 7:55 do 11:30. Za kraj filmskog maratona pobrinut će se jedan od najpoznatijih superjunaka, Spider-man. Dva dijela „Čudesnog Spider-mana“ s Andrewom Garfieldom i Emmom Stone bit će emitirani u 13:05 i 15:35. Posljednji u nizu, „Spider-man: Povratak kući“ s Tomom Hollandom i Michaelom Keatonom počinje točno u 18:20.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije