Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dočekali ih mia i dušan

Život na Farmi započelo je 14 natjecatelja reality showa – evo tko su oni!

farma
Foto: PR FOTO
1/18
06.09.2015.
u 22:37

U prvoj emisiji upoznali smo živopisne natjecatelje te saznali i ime prvog gazde farme. Već prvog dana natjecatelje su dočekali izazovi

Uzbudljiv prvi nastavak reality showa otkrio nam je 14 imena farmera koji započinju svoju avanturu na osamljenom seoskom imanju. Na Farmu su ušli osvajači Matija, Ivica, Sara, Anna i Kristina, romantičari Miriam, Marija, Anamarija, Josip i Aldo te avanturisti Roman, Ivan Hrvoje i Blaženka.

Natjecatelje showa dočekali su Mentor Joža te voditelji Mia Kovačić i Dušan Bućan. Osvajače pokreće snaga, psihička, fizička, romantičare srce, a avanturiste želja za novim izazovima. Kako će se snaći u uvjetima kakvi su bili prije 100 godina, bez tekuće vode, strojeva i struje, pratit ćemo svakodnevno sljedeća tri mjeseca. Bit će zanimljivo vidjeti kako će i vremenski uvjeti utjecati na život na farmi, dočekat će ih i hladna jesen, ali i još hladnija zima. Farmeri će morati raditi i zalihe hrane za zimu, a tijekom hladnih zimskih mjeseci bit će udaljeni i od topline svoga doma i svojih bližnjih pa će i tu vrstu udaljenosti trebati preživjeti.

U prvoj emisiji upoznali smo živopisne natjecatelje te saznali i ime prvog Gazde farme. Naime, već prvog dana natjecatelje su dočekali izazovi, a ishod je iznjedrio prvog gazdu. Vidjet ćemo kako će prvi gazda vladati u prvom tjednu Farme, kako će voditi sve poslove, dodjeljivati zadatke, ali i koga će izabrati za slugu i sluškinju. Gledatelji će ovog puta sudjelovati u showu tako što će imati priliku glasovati za imunitet omiljenog farmera.

>>Dušan Bućan živi na ranču na kojem se brine o konjima i obožava selo

>>10 pravila koja natjecatelji ne smiju prekršiti

Komentara 17

ZK
zoran.krasnic
23:02 06.09.2015.

Koje su to budalaštine. Ima li što normalno na tv kanalima?

ĆA
ćaćaća
23:01 06.09.2015.

pravim kravicama i ovčicama je i mjesto na farmi...

TH
than
01:39 07.09.2015.

Pocela su ispiranja mozga. Glavno da moras placati tv pretplatu, a na njima svinjarije tipa farma, big brother i ostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije