NATJECATELJ

Filip iz Supertalenta bio je i u Potjeri, predstavio se kao 'bivše dijete'

Foto: Nova TV
1/8
12.11.2021.
u 15:15

Rekao je još da je "povremeno smiješan, rekreativno tajnik hrvatskog kviz saveza", a naveo je i jednu zabavnu činjenicu, a to je da "u svijetu ima duplo više obrva nego ljudi".

Nastup Filipa Ratkovića u Supertalentu trenutno je prvi u trendingu na YouTubeu u Hrvatskoj. Video je skupio gotovo 365 tisuća pregleda te je privukao veliku pažnju gledatelja. Filip se i ranije prijavljivao za televizijske emisije. Naime, on je već poznat publici i žiriju jer mu je ovo bio treći nastup u Supertalentu, a sudjelovao je i u kvizu 'Potjera'. Tamo je u predstavljanu rekao da je on "Filip iz Varaždina, 21 godina, bivše dijete". Dodao je još da je "povremeno smiješan, rekreativno tajnik hrvatskog kviz saveza", a naveo je i jednu zabavnu činjenicu, a to je da "u svijetu ima duplo više obrva nego ljudi". Ispričao je da i da ima velika očekivanja od sebe, jer je u svom prošlom pojavljivanju u emisiji u prvoj minuti osvojio 28 tisuća kuna. "Ako ću sada imati manje, smatrat ću se neuspjehom kao ljudsko biće", ispričao je, na što se čak i voditelj Joško Lokas nasmijao. Filip je tada skupio 10.500 kuna, a na ploči se borio protiv Morane Zibar. Odlučio se uzeti višu ponudu, no Morana ga je ulovila. Morana je prije njihovog obračuna na ploči ispričala jedan vic pa je poslije pitala Filipa je li vic kriv za njegovo ispadanje. "Vi ste u potpunosti krivi, nije moje znanje. Došao sam tu potpuno spreman i sve ste uništili", rekao je te najavio da će se ponovno prijaviti. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Inače, Filip je tijekom svog nastupa na Supertalentu dobio ikseve od žirija, a gledatelji su poslije komentirali da im se čini da Filip 'sprda žiri i cijelo natjecanje'. "Ove godine mi je snimanje bilo dosta neugodno jer je žiri bio napet. Dođem raditi komediju, ne dramu", napisao je na svojem Facebooku poslije emitiranja emisije.

VIDEO Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijektih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije