život na vagi

Filip iskreno: 'Nisam nikome pričao o tome, smatrao sam da je normalno kako se odnose prema meni'

Foto: RTL
1/7
06.10.2022.
u 18:30

Poručio bih djeci koja imaju problema s kilogramima da se fokusiraju na sebe i da ne dopuštaju da percepcija drugih utječe na njihovu percepciju sebe kao što je utjecalo na mene. Neka nađu nekoga s kim će ispričati o tome - tužno je ispričao kandidat plavog tima koji je skinuo 3,7 kilograma pa sada ima 223,1 kilogram.

U jučerašnjoj epizodi showa 'Život na vagi' kandidate je dočekalo vaganje. Tijekom prošlog ciklusa bolji je bio plavi tim, a sada im je preostali vidjeti kako stoje ovaj tjedan.

Voditeljica Marijana Batinić prije vaganja kandidate je ispitivala kako se osjećaju te kako su se snašli. Filip, koji je u ovoj sezoni najteži kandidat, prije vaganja je rekao da si je neke stvari postavio u glavi.

- Ja sam se u glavi dogovorio da dok god mršavim neću biti razočaran sa sobom - objasnio je Filip te dodao da već sada puno bolje trpi bol.

- Više izdržim, prije sam jednom do tri puta morao sjesti za vrijeme treninga, a sad je to od nula do jedan - rekao je dodajući da mu je najgori trenutak kada vidi da fizički kaska iza drugih. Ispričao je i kako mu je bilo teško kao djetetu jer je oduvijek pretio.

- Poručio bih djeci koja imaju problema s kilogramima da se fokusiraju na sebe i da ne dopuštaju da percepcija drugih utječe na njihovu percepciju sebe kao što je utjecalo na mene. Neka nađu nekoga s kim će ispričati o tome, ja nisam nikome pričao i smatrao sam da je normalno kako se odnose prema meni - tužno je ispričao kandidat plavog tima koji je skinuo 3,7 kilograma pa sada ima 223,1 kilogram.

Podsjetimo, show je do sada napustilo troje kandidata. Prvi je kući otišao Nikola iz plavog tima koji je sam zatražio da izađe, a potom su na eliminacijama izbačeni Luka iz crvenog tima i Marija iz plavog.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije