Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glazbenica

Nina Badrić oduševila svoje obožavatelje novom fotografijom: 'Savršenstvo bez mana'

Nina Badrić
Foto: Promo
1/12
06.10.2022.
u 10:43

Glazbenici su pratitelji u komentarima uputili brojne komplimente među kojima su joj poručili i da je hrvatska Monica Bellucci

Glazbenica Nina Badrić (50) svoje pratitelje na društvenim mrežama često oduševi svojim objavama. Poznata glazbenica često pokazuje kako uživa u druženjima te kako provodi dane. Nina je jučer navečer s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u topiću otvorenih ramena te pored citirala Svetog Augustina.

- Svladaj sebe i svijet će biti pod tvojim nogama – napisala je pored fotografije koju možete pogledati OVDJE.

U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente. „Savršenstvo bez mana“, poručila joj je jedna osoba. „Kao i uvijek prelijepa“, „Savršena ljepotica, blistaš kao i uvijek“, „Hrvatska Monica Bellucci“, pisali su.

Nakon toga, Nina je podijelila i fotografiju iz šetnje Zagrebom na kojoj je pozirala u trapericama, crnoj bluzi i jakni te zelenim salonkama. Ovoj kombinaciji dodala je i crnu torbu te je pustila svoju dugu kosu.

Inače, lijepa pjevačica sa svojih 410.000 pratitelja na društvenim mrežama dijeli i razne privatne objave. Nedavno je tako podijelila video sa sestrom Sunčicom te obilježila poseban dan, njezin rođendan. Uz objavu Nina je napisala i dirljivu poruku te sestru nazvala ''svojom ljubavi i ponosom''.

- Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu. Ja sam tvoj uragan ti si moja mirna luka. Dupe i gaće država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu – napisala je tada.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva sam puta bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi'

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar zidam spremno
zidam spremno
11:01 06.10.2022.

Staviti Monicu Belucci u istu rečenicu sa ovom ocvalom žalosnom vrbom jest protuprirodni blud protiv zdravog razuma.

DU
Deleted user
11:39 06.10.2022.

ne radi si uslugu peglanjem fotki, pa vidimo ju po gradu. treba imat dostojanstva i ne ponasat se ko jedva punoljetna siparica.

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
11:22 06.10.2022.

ona bi željela takva biti....mora da ju fotošopira modni mačak:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije