Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj prve sezone

Finale "Ruže vjetrova": Ivan se vraća u Split, Marka ugrize poskok

Ruža vjetrova (1)
Foto: RTL press
1/4
07.06.2012.
u 12:06

Obitelj Odak zamjerila se mnogima, no jedna osoba ih je uspjela baciti na koljena - Ivan. On se vraćau Split po, smatra on, ono što mu pripada!

Gledatelji domaće sapunice \"Ruža vjetrova\" večeras će se u 20 sati uz dvostruku epizodu oprostiti od prve sezone RTL-ove serije uz mnoštvo dramatičnih obrata, kakva i priliče sagi o trima splitskim obiteljima.

Marko (Matko Knešaurek) sumnja da je za trovanje Nives i Ante odgovorna Jelena (Karmen Sunčana Lovrić). Zatraži skrbništvo nad Antišom, a ponukan Suzaninim riječima od Jelene traži pristanak da naprave DNK test za utvrđivanje očinstva. Jelena se uplaši da bi njezina podvala mogla biti razotkrivena te odluči zauvijek ušutkati Marka. Odlazi u nabavku poskoka kojeg ubaci Marku u košaru za njegova piknika s Ines (Anja Alač)...

Tajanstveni muškarac koji je srušio svijet Odakovih vraća se u Split po ljubav svog života – Suzanu Matošić. Ivan (Dragan Jovanović) želi se opravdati Suzani, te ju traži oproštaj. Otkriva joj daje on kriv za Edinu smrt, te je zbog grizodušja poklonio Jelavićima dionice koje će ih financijski osigurati do kraja života. Ivan povjeri Suzani (Branka Pujić) kako je ona razlog zbog kojeg mu se vratila vjera u ljubav i poziva ju da otputuje s njim daleko od svega i svih. U nevjerici Suzana, poštena odvjetnica, pozove policiju i prijavi Ivana za financijsku prevaru. Hoće li ljubav nadjačati sva zla i nevolje koje je Ivan nanio obitelji Matošić ili će njezin poziv osigurati Ivanu sobu u zatvorskoj ćeliji?

Osim Nives (Nives Ivanković), Jelena je sve sumnjivija Sari i Jakovu koji pokreću privatnu istragu. Ubrzo nakon što su se odlučili \"pronjuškati\" po Jeleninoj prošlosti, pronalaze njezine slike s nekim muškarcem. Sara i Jakov odlaze u stan koji je Jelena iznajmljivala s muškarcem sa slike, odnosno svojim dečkom. Po pričama susjeda, on je odjednom poludio i počeo napadati susjede nožem, dok je Jelena misteriozno nestala…

Nakon večerašnjeg finala prve sezone, obožavatelji ove dramske serije nastavak ljubavnih raspleta i novih zapleta gledat će na jesen u drugoj sezoni serije.

Ključne riječi

Komentara 6

M3
Miške 3
13:35 07.06.2012.

Ne gledam sapunice, pa ni ovu sa iskrivljenim "dalmatinskim". Ali ova glumica Anja Alač mi se sviđa. Identična je jednoj njemačkoj glumici. Nemojte mi sada sa time da joj je majka...bla..bla..bla.

LU
lukaluka
16:06 07.06.2012.

konačno kraj! ima li što ljepše od toga :D

MI
mirek62
16:48 07.06.2012.

mislim da će mi malo faliti preko ljeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije