Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal nakon snimanja

Finalist 'Života na vagi' vara suprugu sa zgodnom Ninom Martinom?

Foto: Instagram
1/3
13.02.2019.
u 21:19

– Mario i ja smo samo super frendovi i tako je od prvog dana. Isto kao i s Lukom i Alenom, s njih troje stvarno od prvog dana imam blizak i odličan odnos – rekla je Nina Martina, dodavši da im takvi tračevi štete.

Premda RTL-ov show nije zamišljen kao show iza kojeg će se vući repovi i skandali kao u Big Brotheru, čini se da smo ipak dobili priču dostojnu Big Brothera. Naime, prema pisanju 24 sata, između Marija Mandića i Nine Martine Korbar razvilo se nešto više od prijateljstva. To ne bi bilo toliko čudno da Mario u show nije ušao kao oženjen čovjek. Sa suprugom Kristinom ima dvoje djece, a svi su mu  bili velika podrška prilikom ulaska u show.

– Gospodični Nini Martini Korbar želim ugodno nedjeljno popodne s mojim mužem – napisala je Marijeva supruga Kristina proteklog vikenda, ali objavu je ubrzo obrisala. U kasnijoj izjavi za 24 sata kazala je kako je to napisala u ljutnji te demantirala priče o vezi njezina supruga i Nine Martine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ekipa svima zelim puno zdravlja, srece i uspjeha u 2019. 😁😎😉🍾🍾🥂🎆🎆

A post shared by Mario Mandic (@mario_mandic86) on

Međutim, Marijeva majka Željka Mandić izjavila je kako je šokirana, a što se tiče Marija i Nine, oni su zajedno. 

–  Mario i ja smo samo super frendovi i tako je od prvog dana. Isto kao i s Lukom i Alenom, s njih troje stvarno od prvog dana imam blizak i odličan odnos – rekla je za 24 sata Nina Martina, dodavši da im takvi tračevi štete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naslikavanje prije finala 😎😁 #životnavagi #nikadvisedebeli

A post shared by Mario Mandic (@mario_mandic86) on

No, da nečeg tu definitivno ima, govori i podatak da je Kristina Mandić nakon završetka showa promijenila status veze na Facebooku u rastavljena. Mario i Nina Martina proslavili su zajedno Novu godinu u Zagrebu, dok je Kristina bila kod obitelji u Njemačkoj. 

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

 

 

Komentara 21

Avatar najbolji13
najbolji13
10:47 14.02.2019.

kao sto sam predvio da ce debela postati bahata zapamti kakva si bila !!

BA
babamoje
23:57 13.02.2019.

čekaj,skin je?sa ninon,martinon ili konobaron?

WI
Witman
05:24 14.02.2019.

Debeli ljudi imaju slab karakter zato i jesu debeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije