NOVA VEZA?

FOTO Angelina Jolie uhvaćena u zanimljivom društvu, svi misle da je pronašla zamjenu za Brada

81st Venice Film Festival
Foto: LOUISA GOULIAMAKI/REUTERS
1/10
29.08.2024.
u 17:15

Od trenutka kada je postala slobodna žena Angelinu su povezivali s nekoliko poznatih muškaraca, a nikada javno nije potvrdila ni demantirala već spomenute veze. Glumica je početkom godine već uhvaćena u društvu britanskog repera Akala.

Holivudska diva Angelina Jolie stigla je u Veneciju gdje se ovih dana održava 81. La Mostra, jedan od najpoznatijih filmskih festivala u svijetu. Glumica se u ovom bajkovitom gradu nalazi poslovno, budući da će u sklopu bogatog programa premijerno biti prikazana biografska drama 'Maria' u kojoj Jolie tumači naslovnu ulogu, no izgleda kako je pritom uspjela spojiti i ugodno. Naime, kamere fotoreportera uspjele su uhvatiti 49-godišnju Amerikanku u društvu britanskog repera Akale, punog imena James Kingsley McLean Daley

Dvojac se zaputio u šetnju mostovima koji se nalaze nad poznatim venecijanskim kanalima, a djeluje pomalo simbolički da je Angelina za svoju pratnju u ovom romantičnom talijanskom gradu odabrala upravo glazbenika s kojim je mediji već neko vrijeme povezuju, iako službena potvrda veze još nije stigla. Odmah su se pojavila šuškanja kako je Jolie konačno pronašla ljubav nakon turbulentnog odnosa s bivšim suprugom Bradom Pittom. I dok je on pronašao novu sreću u vezi sa Španjolkom Ines de Ramon, ljubavni status jedne od najljepših žena na svijetu ostaje otvoren. No pitanje koliko će to još biti slučaj, a tome svjedoče nove fotografije od kojih jednu možete pogledati ispod.

Foto: Profimedia

Od trenutka kada je postala slobodna žena Angelinu su povezivali s nekoliko poznatih muškaraca, a nikada javno nije potvrdila ni demantirala već spomenute veze. Glumica je već uhvaćena u društvu britanskog repera Akala. Zajedno su posjetili talijanski Milano te s društvom iz biografskog dramskog filma „Maria“ u kojem Angelina glumi opernu pjevačicu Mariu Callas, otišli na večeru.

VEZANI ČLANCI:

Naravno, ovo nije bio prvi put da je par viđen zajedno. Uhvaćeni su kako se druže i na nekoliko koncerata i u svibnju prošle godine zajedno su bili na književnom festivalu Calabash na Jamajci. Ni jedno od njih do sada službeno nije potvrdilo vezu, a mnogi svjetski mediji proglasili su ih parom. Kada je riječ o njezinu bivšem suprugu Bradu Pittu, njega već neko vrijeme povezuju s mladom Španjolkom Ines de Ramon. 

Podsjetimo, Jolie i Pitt razveli su se 2016. godine, samo dvije godine nakon što su se vjenčali. U nekoliko navrata su izašli detalji njihovog odnosa, a Jolie je protiv bivšeg supruga podignula i tužbu 2022. godine u kojoj je iznijela ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg supruga. Detaljno je opisala događaj koji se dogodio 2016. godine u privatnom zrakoplovu te navela da se dogodilo zlostavljanje. Između supružnika izbila je svađa, a potom i fizički obračun. - Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa - piše u dokumentima predanima sudu gdje se otkriva da je glumac bio nasilan prema svojoj djeci pa slijedi:

GALERIJA: Angelina Jolie ljubila brata u usta: Imala je surovu prošlost i bila opsjednuta manekenkom

81st Venice Film Festival
1/68

- Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni – govorila je u tužbi. Glumica je svojoj odvjetnici rekla i da je potom uslijedilo još mnogo napetih sati leta te je nakon toga Pitt povremeno izlazio iz stražnjeg dijela zrakoplova kako bi vikao i psovao na njih. Jolie je opisala i da ju je bivši suprug u jednom trenu polio pivom, a potom je alkoholom polio i djecu. To je bio sukob zbog kojeg je glumica kasnije i tražila razvod.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije