Nasmijao sve

FOTO Baby Lasagna vratio se kući i pohvalio poklonom koji je dobio: 'Dobrodošlica...'

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/13
14.05.2024.
u 21:50

Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna nakon vrhunskog nastupa na Euroviziji te osvojenog drugog mjesta, vratio se kući u Umag i otkrio koji je to "poklon" dobio od svoje mačke Gertrude.

Baby Lasagna, ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Euroviziji vratio se svojoj kući u Umag, a dobio je i zanimljiv "poklon" od svoje mačke Gertrude. Naime, na društvenoj mreži Instagram podijelio je video u kojem se vidi kako se igra s mačkom koja je iza zavjese, a u jednom trenu uspjela ga je uhvatiti i ogrebati. Potom je stavio fotografiju prsta i novog traga na koži. - Poklon dobrodošlice - napisao je simpatični Marko Purišić.

Ako se prisjetimo, Baby Lasagnine mačke postale su njegov simbol, a upravo njih - Gertrudu, Stipu i Branku stavio je i na svoje majice koje prodaje obožavateljima, sada već diljem svijeta. Osim toga, podijelio je i na Instagram pričama dvoje obožavatelja koji su istetovirali - jedan tetovažu sa stihovima pjesme "Rim Tim Tagi Dim", a druga njegov simbol mačke. 

Podsjetimo, gost jučerašnjeg središnjeg HTV-ovog Dnevnika najtraženija je osoba u Hrvatskoj, pa i šire – Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna. Odmah na početku razgovora istaknuo je da mu se život promijenio za 180 stupnjeva. – Već od Dore je to uzelo maha, ali evo sad je baš otišlo na neku novu, nepoznatu razinu, u kojoj se još uvijek pokušavam snaći. Ali, apsolutno, svaki aspekt života mi se promijenio, bar u poslovnom dijelu – kazao je.

 

FOTO Marko Purišić stigao je kući u Umag, a mačka Gertruda ga je ogrebala

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
1/3

 

VEZANI ČLANCI:

 

Dodao je da je malo umoran, ali duševno ispunjen. Nije očekivao doček kakav obično dobije hrvatska reprezentacija. Prema procjenama, više od 10.000 ljudi došlo ga je podržati, piše HRT. – Stvarno nisam očekivao, bilo me strah, što ako dođe 500 ljudi, bit će prazan trg, čemu će to sličiti? – kroz smijeh je priznao. Otkrio je da ne žali što nije pobijedio, nada se da nije razočarao publiku.

 

FOTO: Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
1/113

 

Jedina razlika između mene i Nema jest to što će njemu biti pehar na polici, rekao je. – Mislim da se ovo nikad u povijesti nije dogodilo, da je na Spotifyu Hrvat ovako visoko, istaknuo je. "Rim Tim Tagi Dim" pjeva se i pleše diljem svijeta, od najmlađih do najstarijih. Čime je zaludio publiku? – Malo mi je ovako teško reći što sam ja tome pridonio. Ja sam svoj, pokušavam biti svoj u glazbi, razgovorima i tako – rekao je skromno. Jedan od najemotivnijih trenutaka dočeka u Zagrebu bio je zagrljaj cijelog Markova tima, bilo je tu i suza. Vidjelo se da su kao obitelj. Marko kaže da se stvorio među njima osjećaj zajedništva, jedinstva.

 

FOTO Nemo je razbio osvojeni trofej nakon pobjede!

Zagreb: Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku od kuda putuje u Švedsku
1/21

 

– Kad izađeš na pozornicu i znaš ovog čovjeka već pet godina, deset, to je totalno drukčije nego da je neki stranac pored tebe, i bio je baš taj osjećaj jedinstva kad smo skupa nastupali – naglasio je. Ogromnu promociju Hrvatske, Istre i Umaga u svijetu donio je Markov tim posljednjih dana. Čipkani tabletići nakon mnogo vremena ponovno su modni hit. – To je još jedno područje gdje ne želim i ne mogu sâm uzimati zasluge. Tu je bio tim prijatelja, a jedan od njih je Luka Grgić sa svojim idejama. Znao sam da želim nešto tradicionalno povezano s rockom. I onda je on tu nastupio, pa se malo uplela i Valentina Pliško, naša dizajnerica i sve je nekako teklo. Znao sam koju poruku želim poslati, a oni su znali kako je oblikovati – rekao je glazbenik.

 

 

VIDEO: Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji: 'Za to se oduzimaju bodovi'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije