Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski izlazak

FOTO Doris Pinčić Guberović sa suprugom Davorom i djecom gledala predstavu u Šibeniku

Zagreb: Doris Pinčić Guberović prvi put u javnosti nakon udaje za Davora Guberovića
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/10
24.06.2024.
u 10:00

Doris i njena obitelj odlično su se zabavili gledajući Dnevnik Pauline P., a u publici je bila i njena beba koju je dan nakon 35. rođendana dobila prošle godine u rujnu.

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović gledala je s djecom i suprugom Davorom predstavu na 64. Dječjem festivalu u Šibeniku. Doris i njena obitelj odlično su se zabavili gledajući Dnevnik Pauline P., a u publici je bila i njena beba koju je dan nakon 35. rođendana dobila prošle godine u rujnu. 

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

Inače, pjevačica grupe Feminnem, 44-godišnja Pamela Ramljak, na društvenoj mreži Instagram podijelila je zanimljivost, odnosno, osvrnula se na lažne reklame koje neprestano kruže internetom. Ovaj put žrtva je bila Doris Pinčić Guberović, kojoj je Pamela posvetila objavu. 

"Ovo je strašno, gledajte kako su nalijepili lice Doris na neku random žensku. Ove reklame su koma, a ne možeš im ništa. Kakav paradoks", napisala je iskreno. Ako se prisjetimo, ovo i nije prvi put da je Doris žrtva online prevare. Naime, na jednom portalu je čak bio objavljen članak o njezinoj navodnoj kući. "Ako tražite idealno mjesto za odmor u Hrvatskoj, kuća Doris Pinčić u Rogoznici je nepogrešiv izbor", glasila je jedna od rečenica u članku o zapravo nepostojećoj kući. 

VEZANI ČLANCI:

Zanimljivo jest da su autori lažnog oglasa spomenutu kuću smjestili baš u Rogoznicu, s obzirom na to da se Dorisin bivši suprug preziva Rogoznica. Doris je tada svima poručila kako takva kuća ne postoji te kako je riječ o prevari. 
Podsjetimo, Doris Pinčić Guberović, ranije je umjesto Guberović imala prezime bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a zajedno su u braku dobili sina Donata i kći Gitu. Svatko je od njih odlučio krenuti svojim putem, a ona se upustila u novi brak s poduzetnikom Davorom Guberovićem. U rujnu prošle godine Doris je rodila kćerkicu Divnu, a ona joj je prvo dijete iz drugog braka. 

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Zagreb: Doris Pinčić Guberović prvi put u javnosti nakon udaje za Davora Guberovića
1/61

Boris Rogoznica još uvijek skriva svoju bolju polovicu. Na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", pjesmu je posvetio jednoj bivšoj ljubavi. – Svaka moja pjesma posvećena je nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Iako je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere – kazao je iskreno za dnevnik.hr.

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije