Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najvatrenija navijačica

Ivana Knoll iz Njemačke se javila u čipkastom topu i otkrila kako provodi dane: 'Nadam se da će Hrvatska pobijediti'

Ivana Knoll na finalu Lige prvaka izme?u Manchester Cityja i Intera
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/18
24.06.2024.
u 09:10

"Ja sam u Njemačkoj, blijeda kao nikad u lipnju, jedem dobre svinjske koljenice svaki dan, preskačem teretanu, nadam se da će moja momčad, Hrvatska, pobijediti u ponedjeljak", napisala je Knoll uz fotku na kojoj pozira u čipkastom topu i trapericama te s raspuštenom kosom

Najvatrenija hrvatska navijačica Ivana Knoll javila se na društvenim mrežama i otkrila čime se bavi dok provodi vrijeme u Njemačkoj. "Ljudi, gdje ste? Ja sam u Njemačkoj, blijeda kao nikad u lipnju, jedem dobre svinjske koljenice svaki dan, preskačem teretanu, nadam se da će moja momčad, Hrvatska, pobijediti u ponedjeljak", napisala je uz fotku na kojoj pozira u čipkastom topu i trapericama te s raspuštenom kosom. "Odrađujem milijarde intervjua, odrađujem sjajne nastupe ovdje, sviram s izvrsnim DJ-ima, čitam i smijem se hejterskim komentarima i člancima, brate, bolji su od bilo koje komedije. Kakav je vaš dan?", pitala je pratitelje. 

Podsjetimo, Ivana je tijekom prvenstava naše vatrene vjerno podržavala s tribina, a to se nastavilo i u Njemačkoj gdje su je fotoreporteri snimili na tribinama uoči utakmice s Španjolskoj, ali i one s Albanijom. Knoll je svaki put bila odjevena u prepoznatljive kockice i spremno pozirala te se fotografirala s drugim navijačima. 

Osim toga, Ivana je imala i jedan konflikt i to s njemačkom voditeljicom Laurom Wontorrom. Konflikt je nastao zbog jednog njenog komentara koji se mogao čuti u eteru njemačke televizije Magenta. Na društvenoj mreži Instagram Knoll je kritizirala voditeljicu.

"Draga Laura, da izgledam kao ti, nosila bih isključivo zimsku odjeću", napisala Knoll, pa dodala da je ta televizija najneprofesionalnija televizija svih vremena. "Naučite svoje voditelje lijepom ponašanju i nikad me više nemojte zvati na intervju", dodala je Knoll tada, a voditeljicu su nakon toga podržali brojni Nijemci, ali i Hrvati koji su se oglasili ispod njezinih zadnjih objava.

"Uvjeravam te da mnoge Hrvate Ivana Knoll živcira. Ljuti nas što je uspjeh hrvatskih nogometaša iskoristila u vlastitu korist. Osim toga, ne čini se previše inteligentna", "Laura ima stila, za razliku od Knoll, koja privlači pažnju polugolim tijelom", "Vidio sam komentare u vezi Knoll i tebe. Kao Hrvata, sramota me što je ona Hrvatica. Nemoj da te diraju njene izjave", "Za razliku od nje, izgledaš prirodno", stoji u komentarima na njezinom profilu.

GALERIJA Ivana Knoll u uskim crvenim tajicama i topu pružila podršku vatrenima 

Ivana Knoll na finalu Lige prvaka izme?u Manchester Cityja i Intera
1/21

Inače, Knoll je u svađu sa spomenutom voditeljicom i njemačkom televizijom došla nakon što je prije utakmice Hrvatske sa Španjolskom, tijekom intervjua s voditeljicom Laurom, prokomentirala da joj je hladno, a bila je odjevena samo u bikini.
– U načelu, postojala bi i mogućnost da se nešto obuče kad je hladno – komentirao je nakon toga voditelj iz studija, a zatim je Laura, koja se javljala sa stadiona u Berlinu prokomentirala: – Sada je potrebno malo stručnosti, nakon brbljanja o vremenu i odjeći, konačno bi opet trebalo govoriti o sportu – strogo je dobacila. 

VIDEO Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Ključne riječi

Komentara 4

PR
prajdali100
09:54 24.06.2024.

Vjerujem da dane provodi radno.

KR
Kradezeovac
09:24 24.06.2024.

Jel zna tko je protivnik Hrvatske večeras?

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
11:20 24.06.2024.

Za 20 godina će po novinama pričat kako su joj navijači upućivali neprimjerene komentare te ju neprimjereno gledali sa aluzijama na koitus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije