na instagramu

FOTO Ecija Belošević javila se s odmora i pokazala što radi dok njezino dijete spava: 'Pospana mama'

Foto: Instagram
1/15
11.08.2024.
u 21:00

Radijska voditeljica i PR stručnjakinja je na svojem Instagram profilu pokazala kako uživa na plaži te podijelila fotografije na kojima je pozirala u kupaćem kostimu.

Radijska voditeljica i PR stručnjakinja Ecija Belošević i njen suprug glazbenik Goran Belošević trenutno uživaju na odmoru, a kako izgleda njihovo uživanje s malom bebom pokazali su na društvenim mrežama. Naime, Ecija je na svojem Instagram profilu pokazala kako uživa na plaži te podijelila fotografije na kojima je pozirala u kupaćem kostimu. Radi se o nekoliko selfieja na kojima se ističe narančasti bikini, a pored je poručila: "Pospana mama se slikaje dok dite spava". U komentarima je dobila brojne komplimente. "Mama je predivna", "Lipa i kad si pospana", pisali su joj, a fotke je komentirao i Goran koji je otkrio da on pazi na dijete. "Misliš dok muž nuna?", dodala je.

Podsjetimo, par je u svibnju krstio sina Lea. Maleni Leo došao je na svijet u prosincu 2023. godine. "Za ovu priliku obukao je svoje najbolje odijelo, nabacio svoj neodoljivi osmijeh i odlučio je da mu taj posebni dan bude i jedan od boljih dana koje je imao u svom malom životu. Morao je ipak opravdati svoje ponašanje pred najboljim kumovima na svijetu. A kuma mu je bila toliko lijepa koliko je i dobra, draga i odgovorna. Znači beskrajno. Tu su bili i mama i tata koji su ga pazili, voljeli i mazili, kao i dragi Bog, čije je dijete jučer postao. Tako kažu. Ali ja znam da je on Božje dijete još otkad se rodio kao i sva ostala dječica na svijetu. Ali dobro, običaje nećemo mijenjati. Leo, od jučer si dijete Božje. Neka te prati i blagoslovi svaki korak na tvom putu. A mama i tata su tu da daju ruku kad god treba i ne ispuštaju je", napisala je Ecija uz fotografije. Leova krsna kuma je poduzetnica Snježana Schillinger

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/71

 

Bivša radijska voditeljica i PR stručnjakinja u prosincu prošle godine rodila je svoje prvo dijete koje je dobila s glazbenikom Goranom Beloševićem. Ecija i Goran postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Leo, a ove je vijesti par podijelio na društvenim mrežama. Ecija i Goran pozirali su u rodilištu s tek rođenim sinom te fotografije maženje podijelili na Instagramu.

VEZANI ČLANCI: 

- Pozdrav svijete. Stigao je Leo Belošević. Mi smo zaljubljeni potpuno. Hvala nebesima, zauvijek zahvalni - napisali su pored fotografija. Belošević je u objavi zahvale na Instagramu otkrila kako porod nije bio jednostavan: - Imala sam jako težak i nepredvidiv porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi. Žene, podijelim sve kad skupim snage. On je hvala bogu savršeno, kao što vidite, tako da sve to više nije ni bitno i ovo je nešto najljepše na svijetu.

 

VIDEO Ovo je pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije