NOVI IMIDŽ

FOTO Ella Dvornik odlučila se na drastičnu promjenu izgleda i to na nagovor kćeri Balie i Lumi

23.12 1990. Zagreb: Rođena Ella Dvornik
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
30.07.2024.
u 18:30

Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao “one” a Lumi da bude roza ili ljubičasta, napisala je na Instagramu Ella i podijelila fotografiju nove frizure

Influencerica Ella Dvornik voli se poigravati sa svojim imidžem i često ga mijenja, a pogotovo se voli zaigrati kada su u pitanju boja i dužina njezine kose. Ovaj put na promjenu su je nagovorile kćeri Balie i Lumi i nakon posjeta frizeru Ella je svojim pratiteljima, kojih samo na Instagramu ima 536 tisuća, pokazala finalni rezultat i novu boju kose. 

- Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao “one” a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje ( a teško mi je palo) pa sam se zaletjela do Vikler i ruža zamijenila ekstenzije i nabacila rozu ili ljubičastu boju jer je “doslovno” ta boja, malo ću je zadržati a onda opet u normalu nakon ljeta. P.S. curke su oduševljene - napisala je Ella i objavila nekoliko fotografija nove frizure. Ova promjena svidjela se i njezinim pratiteljima i dali su joj to do znanja u komentarima. 

 

 

VEZANI ČLANCI

- Predobro. Top topova. Lijepo ti stoji. Ma idi ženo, ovo je predobro. Prekrasna ti je kosa, kao i ti, naravno. Prelijepa kao Pepeljuga iz bajke. Je l' ima koja boja koja tebi ne stoji? A što ćeš Ella, tebi sve stoji od boje bo odjeće. Nikad ljepša - poručuju pratitelji Elli. Prošlo ljeto javnost je saznala kako se Ella razvodi od suprug Charlesa Pearcea te se ove godine s kćerima iz Bala, gdje je obitelj živjela zadnje tri godine, vratila u Zagreb. Nedavno je s Balie i Lumi bila na odmoru u Sutivanu na Braču gdje živi njezina mama Danijela Dvornik. 

GALERIJA Zlatko Dalić bio je jedan od mnogih poznatih na koncertu u čast Oliveru

23.12 1990. Zagreb: Rođena Ella Dvornik
1/24

- Uživam sa djecom i djeca sa mnom. Svi zajedno uživamo u njihovoj slobodi. Sutivan je je još ono mjesto gdje djeca uživaju biti djeca u pravom smislu te riječi. Ako nije tako za druge za mene i Ellu još jest. Sviđa mi se to što Ella ima tako otvoren i jednostavan način sa djecom, ona je ona “nemajka” za današnje pojmove “control freak“ majki - otkrila je Danijela na Instagramu uz emotikon koji plače od smijeha pa nastavila: - Ali djeca neizmjerno uživaju u vlastitoj slobodi, djetinjstvu kakvo bi trebalo biti. Oba dvije plivaju samostalno, skaču u more i baš uživaju u morskim radostima. Nema ljepše nego kad nakon večernje šetnje zapjevaju “Noćno kupanje”, što znači da se moramo okupati prije spavanja. A onda ničim izazvane kažu “ti si naša najbolja baka!” Ne postoji nijedan bolji kompliment na svijetu. - priznala je ponosna baka.

VIDEO Prvi suprug Indire Levak: Nakon razvoda dobio dijete s plesačicom Colonije

Ključne riječi

Komentara 4

SP
Sparks18
06:54 31.07.2024.

Baš originalna djeci imena kućnih ljubimaca.

RE
Realistic
03:15 31.07.2024.

Već sam ga dao ali je izbrisan

Avatar tomsom
tomsom
09:58 31.07.2024.

Ona je na odmoru? Od čega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije