odlično izdanje

FOTO 'Evo zašto je internet u svijetu pao': Severina pozirala u kupaćem kostimu i oduševila obožavatelje

Foto: instagram
1/23
20.07.2024.
u 09:55

Severina je pozirala u badiću sa šeširom na glavi. "Šešir tijelo čuva", napisala je pjevačica te dobila brojne komplimente.

Pjevačica Severina (52) često se javlja svojim obožavateljima na društvenim mrežama te dijeli što joj se događa u životu, a ovoga puta je otkrila da uživa na otočiću Vrniku kraj Korčule. Severina je pozirala u badiću sa šeširom na glavi. "Šešir tijelo čuva", napisala je pjevačica te dobila brojne komplimente. "Zato nema struje u Dalmaciji", "Evo zašto je cijeli internet u svijetu pao", "Savršeno izgledaš", "Svi vatrogasci hitno u Vrnik", neki su od komentara pratitelja ispod Severinine objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina se prije nekoliko dana javila s iste destinacije, a društvo joj je pravio sin Aleksandar. Splićanka je već podijelila nekoliko fotografija s ovog bajkovitog bisera Jadrana, a onda je obožavatelje počastila objavom u društvu dvojice hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Luke Modrića i Matea Kovačića. Nogometaši su spremno pozirali s pjevačicom i malenim Aleksandrom te su zajedničke slike ubrzo osvanule na Instagramu: 

- Dečki koji nas, osim na terenu, usrećuju svojom pojavom i van njega... Hvala, Luka i Mateo - napisala je Severina u opisu galerije fotografija nastale ispred jednog vrničkog restorana koji je posljednjih godina omiljena destinacija brojnih poznatih, pa tako i 52-godišnje glazbenice.

U komentarima objave ubrzo su se javili oduševljeni pratitelji: - "Imali su dečki sreće da su tebe i Alexa uhvatili za fotku", "Moćna ekipa", "Dobrodošli u klub", "Moji najdraži Hrvati - Seve, Luka i Mateo", "Legende", "Predivni svi", "Kako je sretan maleni" - neke su od reakcija na najnovije fotografije. 

Pjevačica je ranije javnost obavijestila da s obitelji i prijateljima ljetuje na otočiću Vrniku kraj Korčule. Na odmor se odlučila nakon nastupa u Crnoj Gori, a putem društvenih mreža objavila je fotografiju kojom je oduševila svoje pratitelje. Na najnovijoj fotografiji na Instagramu Severina u društvu svojeg sina Aleksandra sjedi pored mora na betonskom molu. U opisu fotografije napisala je: - Za mene - fotka ljeta - te priložila svoje uobičajene heštegove #volimštosevolimo i #ljubavseljubavljuvraća. U samo nekoliko sati od izlaska fotografija je prikupila gotovo 15 tisuća lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara.

- "Uživaj. Zaslužila si draga Seve sa svojim lijepim djetetom", "Naša Seve Nacionale, zamantala si i mlade i stare", "Ko to more platit?", "Ne ljeta, desetljeća", "Jedina ljubav...naša djeca...", "Najveće bogatstvo koje se može imati.", "Ajme kako ste divni" - pljuštali su komplimenti na račun zajedničke fotografije majke i sina. 

Istovremeno, Modrić i Kovačić odmor od Europskog prvenstva odlučili su potražiti na Jadranu. Naime, nogometaši su stigli na otok Pelješac i pritom posjetili popularni restoran Gastro Mare u Kobašu. Tamo su se družili s uglednim chefom Antom Bjelančićem, među gurmanima poznatim pod nadimkom 'Bjelko'.

GALERIJA Jelena Rozga nastupila u Koprivnici u zanimljivoj kombinaciji

1/15

Dobro raspoloženi reprezentativci ukrstili su kuhače s kuharskim majstorom, a taj trenutak je ovjekovječen videozapisom objavljenim na Instagram stranici restorana. Na njemu možemo vidjeti nasmijani trio u pripremi riblje juhe. Simpatični chef pritom se obratio još jednom nogometašu, Davidu Beckhamu, koji je u rujnu prošle godine također posjetio ovu lokaciju i kuhao s Bjelančiće. - David, moraš ovo vidjeti. Sljedeći put kad dođeš, pripremaš ovo za nas. Mateo i Luka, od sad kuham samo s vama dvojicom, jer ova juha koju pripremamo je fenomenalna - nakon čega ga je Luka upitao - Je li David kuhao s tobom? - na što je Ante odgovorio: - Da, ali škarpinu, a ovo je puno bolja riba - našalili su se da su obavili bolji posao od Engleza.

U komentarima na video javili su se brojni fanovi: "Napokon vidim Modrića sretnog i nasmijanog", "Zasluženi odmor za naše legende", "Naši dečki", "Chef Lukita", "Bjelko, ti si kralj" - samo su neki od pozitivnih komentara na objavu koja je u kratko vrijeme privukla veliku pažnju i skupila preko 3 tisuće lajkova. Za kraj se popularni dvojac fotografirao s osobljem restorana.

VIDEO Preminula je Shannen Doherty

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar argus1000
argus1000
10:56 20.07.2024.

Naslov je u domeni vica i to,,, lošeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije