zajednički cilj

Mura Klara iz 'Braka na prvu' podijelila lijepe vijesti o životu s Markom: 'Vjerojatno ćemo tu živjeti'

Foto: RTL
1/7
20.07.2024.
u 08:00

Par trenutno živi odvojeno zbog posla, no to će se uskoro promijeniti. Mura je otkrila i kako s Markom planira odlazak na ljetovanje, a posjetit će jedan hrvatski otok.

Mura Klara i Marko zajedničku ljubav počeli su graditi u RTL-ovu sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', gdje su se zaručili, a nakon završetka showa i vjenčali. Novopečeni supružnici zbog poslovnih obaveza trenutno žive odvojeno. Dok on radi u Rotterdamu, ona je u svom rodnom Čakovcu, no situacija će se uskoro promijeniti.

Naime, Mura je u recentnom razgovoru za RTL.hr progovorila o braku i zajedničkoj budućnosti s Markom. Kako kaže, njezin suprug uskoro se vraća u Lijepu našu: - Marko se planira vratiti u Hrvatsku i vrlo vjerojatno ćemo tu živjeti - otkrila je i dodala da će najvjerojatnije boraviti u zajedničkom stanu u Čakovcu. - Cilj nam je živjeti zajedno i stvoriti obitelj - kazala je.

GALERIJA: Nakon showa 'Brak na prvu' Mura Klara i Marko su se vjenčali: Uživamo u svakom danu zajedno

1/11

Marku sada slijedi ponovni povratak u Nizozemsku na mjesec dana, nakon čega u osmom mjesecu on i Mura planiraju na more. Za sad se kao najizglednija opcija razmatra Krk, no još će razmisliti. Markov trajni povratak iz Rotterdama očekuje do kraja ove godine.

VEZANI ČLANCI:

  

Podsjetimo, u jednoj od finalnih emisija "Braka na prvu" Mura i Marko pričali su o svojim zarukama, da uživaju jedno u drugome te kako im je teško zbog razdvojenosti, ali da znaju kako će to prebroditi. „Samo gledamo prema naprijed i mislimo da je to to“, komentirali su, a potom su svi pogledali snimku njihove bračne avanture. Marku je to bilo jako emotivno gledati i nije znao što da kaže osim da im se dogodila velika ljubav. Iskreno smatra da je naučio da se ljudi ne osuđuju na prvu i zato smatra da su uspjeli. Ovaj par je zbilja pronašao pravu ljubav u ovom RTL-ovom sociološkom eksperimentu i nakon showa su se i vjenčali. 

- Osjećam se savršeno. Ne mogu opisati tu sreću – neodoljiv je osjećaj - rekla je Mura Klara za RTL nakon udaje za Marka. On nije skrivao sreću i dodao je: - Samo nadograđujemo naš odnos i uživamo u svakom danu zajedno. Jedno će vrijeme i dalje živjeti na daljinu, ali to neće utjecati na njihov odnos. - Mislim da smo ovime danas dokazali da se stvarno volimo i da smo se već i u eksperimentu zbilja voljeli. Ovim činom sam joj samo htio dokazati svoju ljubav i ona meni vjerojatno svoju. Daljina je, ja mislim, najmanji problem što se tiče našeg odnos... Je mali problem, no mislim da ćemo mi to odraditi na dobar način - rekao je Marko.

Priznali su i kako žele zasnovati obitelji, a čestitku im je uputila i Murina najdraža pjevačica Neda Ukraden. Prije zavjeta koje su jedno drugome izrekli u showu, Marko se svojoj dragoj obratio putem društvenih mreža. Marko je  podijelio dirljivi trenutak. "Postala si moj svijet", poručio je uz fotografiju na kojoj se grle.

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije