Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret proljeću

FOTO Franka Batelić pohvalila se novim imidžom, fanovi oduševljeni

Foto: Instagram
1/22
30.03.2024.
u 22:00

Pjevačica Franka Batelić uoči dolaska toplijeg vremena odlučila je svoje fanove počastiti novim izgledom, a nova objava na Instagramu izazvala je pravo oduševljenje među obožavateljima njezinog lika i djela.

Pjevačica i poduzetnica Franka Batelić (31) svako malo svoje fanove zaintrigira novom objavom na svom Instagram profilu gdje je prati gotovo 180 tisuća ljudi. Tako je na najnovijim slikama istaknula jedan bitan novi detalj vezan uz njezin zaštitni znak. Naime, supruga Vedrana Ćorluke vlastitu smeđu kosu odlučila je nadograditi svjetlim pramenovima. 

- Proljeće tjera na promjene, jelda? Novi pramenovi rađeni u salonu Franić naravno, ali jedna stvar je moja konstanta kroz sva godišnja doba, a to je da s 'It's Frankly Good' poklonom ne možeš pogriješiti - napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj veselo pozira nakon posjeta salonu te stavila hastag u znak dolaska proljeća. U opisu se referira na tvrtku s kozmetičkim proizvodima čija je od prošle godine ona vlasnica.

- "Predivnaaa", "Najljepša moja", "San mojih snova", "Savršena", "Bome jučer nam je stiga dostava, svaki proizvod je toliko dobro pakiran, boje, priča, kvaliteta fantastična, spužvice za lice su sjajne, lip scrub top-top, milky smoother božanstven... Bravo Franka, u svemu briljiraš" - pisali su oduševljeni fanovi, a fotografija je u tri dana skupila nešto više od 3 tisuće lajkova.

Galerija: Robert i Anica Kovač

1/48

Sa suprugom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, nedavno je proslavila njegov 38. rođendan u posebnom ambijentu, što je također odlučila ovjekovječiti objavom na Instagramu. - Ročkas na San Siru - napisala je Franka i dodala #volimote na rođendansku čestitku, a zatim je objavila i set fotografija na kojima se vidi kako par uživa u Italiji gdje su tijekom vikenda proslavili rođendan bivšeg Vatrenog.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Sudbonosno da rekli su u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Zaljubili su se u ljeto 2012. godine na Zrću, a vezu javno potvrdili šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je Franka nastupala. Dežurni skeptici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o kratkoj ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Nedugo nakon što su vezu okrunili brakom na svijet je stigao njihov sin Viktor, da bi u studenom prošle godine dobili i drugo dijete, ovaj put kćerkicu Gretu. Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko.

Video: Haris Džinović prekinuo šutnju o razvodu i priznao: 'Prevareni muž zadnji sazna'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije