FIT LINIJA

FOTO Glumica iz serije 'Tračerica' na reviji se pojavila bez grudnjaka, a pokazala i nevjerojatne trbušne mišiće

Foto: Profimedia
1/6
11.09.2024.
u 11:34

Naime, Taylor je stigla na reviju odjevena u jaknu i hlače, no ono što je mnoge iznenadilo jest činjenica da ispod jakne nije nosila ništa. To se vidjelo zato što je tu jaknu nosila raskopčanu, pa su fotografi snimili njene gole grudi pokrivene samo crnom trakom, ali i nevjerojatne trbušne mišiće.

Taylor Momsen, zvijezda serije Tračerica i pjevačica grupe The Pretty Reckless privukla je poglede na jednoj reviji za vrijeme New York Fashion Weeka. Naime, Taylor je stigla na reviju odjevena u jaknu i hlače, no ono što je mnoge iznenadilo jest činjenica da ispod jakne nije nosila ništa. To se vidjelo zato što je tu jaknu nosila raskopčanu, pa su fotografi snimili njene gole grudi pokrivene samo crnom trakom, ali i nevjerojatne trbušne mišiće. 

Foto: Profimedia

Taylor je glumica još od najranijeg djetinjstva, a osim tračerice, mnogi je se sjećaju i po ulozi u filmu 'Kako je Grinch ukrao Božić'.  Zbog toga je kao i mnogi drugi klinci koji su odrastali pod svjetlima reflektora izazvala brojne kontroverze. 
"Proizvod sam producenata, a ne odgoja", "Zašto bi samo dečki imali pravo na masturbaciju", "Zbog ambicioznih roditelja nisam imala normalno djetinjstvo"... samo su neki od kontroverznih izjava tada 17-godišnje Taylor Momsen, glumice iz tinejdžerske serije "Tračerica" i pjevačice u usponu. Nakon jednog takvog intervjua nazvali su je roditelji užasnuti njezinih izjavama. Momsen se toliko posramila da im se odlučila javno ispričati.

VEZANI ČLANCI:

– Nakon što su pročitali članak, roditelji su se osjećali izdano, povrijeđeno, rekla bih čak posr**o! Volim svoje roditelje, i majku i oca! – izjavila je glumica, koja je 2011. promovirala debitantski album "Light Me Up" u Europi. Osjeća se krivom što je javno prezrela roditelje što su je pod svjetla reflektora stavili kad su joj bile dvije godine:
– Konstantno sam radila i zarađivala novac za obitelj da nisam stigla imati stvarni život – izjavila je.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

– Možda nisam imala uobičajeno djetinjstvo, ali svejedno je to bilo lijepo odrastanje. Možda je bilo nekonvencionalno, ali danas sam zadovoljna tu gdje jesam – rekla je.  

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
14:14 11.09.2024.

Kamo ide ovaj svijet? Gdje je nestao stid?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije