TV VODITELJICA I MANEKENKA

FOTO Iva Šarić sa sinovima otputovala na odmor, otkrila gdje provode bezbrižne dane

Foto: Instagram
1/15
12.08.2024.
u 08:23

Voditeljica je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži te otkrila da ona i sinovi vrijeme trenutno provode u Veneciji, susjednoj nam Italiji.

Televizijska voditeljica i manekenka 35-godišnja Iva Šarić na društvenoj mreži Instagram oduševljava svojim objavama. Tako je nedavno objavila predivnu fotografiju iz Venecije s dvojicom sinova iz prvog braka, Carlosom i Leonom. - Posebno mjesto s posebnim društvom - napisala je ispod fotografije kako pozira uz more, gleda na grad dok grli svoje sinove. Ovom fotografijom televizijska voditeljica otkrila je kako boravi u Italiji.

Prezgodna Iva je inače u braku s nogometnim asom i reprezentativcem Brunom Petkovićem, a s kojim ima još jednog sina, trogodišnjeg Adriana. Podsjetimo, prije koji tjedan na istoj je društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu te mnoge oduševila vitkom i zavidnom linijom. "Sekunda između pješčanih kula i 100 palačinki" napisala je Iva u opisu fotografije, no nije otkrila gdje se točno nalazi.  "Najljepša moja", "Wow", "Prezgodna", pisali su joj pratitelji komplimente u komentarima. 

Osim toga, pozirala je i na plaži i to u jednodijelnom, crvenom kupaćem kostimu u kojem su do izražaja došle njezine duge noge i vitka figura. Iva nije mogla sakriti ni koliko uživa u odmoru. Nakon toga je istaknula i da joj društvo prave i sinovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Popularne Hrvatice uživale u luksuznom odmoru: Iva Šarić, Nikolina Minovska i mnoge druge zablistale 

1/24

 

Ako se prisjetimo, Bruno i Iva upoznali su se kada je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu se vezu doznalo krajem 2020. godine. Prošle godine su se i vjenčali, točno na Ivin rođendan, a ona je istaknula kako je priželjkivala baš zimsko vjenčanje. 

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift: Mladić (19) nedavno se priključio IS-u, planirao je napada s još jednim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije