tužne vijesti

Slavni glazbenik otkazao nastup zbog bolesti: 'Potpuno sam slomljen. Veselio sam se ovom koncertu jako dugo'

Rod Stewart i Penny Lancaster napuštaju studio BBC-a
Foto: LAWA/ZDS
1/14
09.08.2024.
u 09:05

Rod Stewart je trebao izvesti svoj show "The Hits" u dvorani The Colosseum koja se nalazi u sklopu hotela Caesars Palace. Taj show izvodio je posljednjih 13 godina na istom mjestu.

Legendarni glazbenik Rod Stewart otkazao je svoj 200. nastup u Las Vegasu samo nekoliko sati prije nego što je trebao izaći na pozornicu. Glazbenik je kazao da je razlog toga što se koncert neće dogoditi to što se razbolio, odnosno što je dobio streptokoknu infekciju u grlu. Rod je trebao izvesti svoj show "The Hits" u dvorani The Colosseum koja se nalazi u sklopu hotela Caesars Palace. Taj show izvodio je posljednjih 13 godina na istom mjestu, a 200. nastup mu je ujedno trebao biti i posljednji koji je trebao izvesti u Colosseumu. Obožavateljima se obratio preko društvenih mreža i poručio da mu je žao.

"Većina ljudi može raditi sa streptokokom, ali ja očito ne mogu. Potpuno sam slomljen. Veselio sam se ovom koncertu jako dugo. Žao mi je zbog neugodnosti koju je ovo izazvalo. Na svu sreću, vraćamo se 2025. i nadam se da se vidimo tamo", poručio je glazbenik te dodao da se previše zabavlja da ne bi ponovno nastupio u Vegasu. Tako je otkrio i da će u The Colosseumu nastupati od 12. do 22. ožujka te od 29. svibnja do 8. lipnja 2025. godine.

Inače, Stewarta je imala prilike slušati i domaća publika i to u Zagrebu, a glazbenik je velik ljubitelj Hrvatske te je ovdje oženio i sina. Naime, u lipnju je održano vjenčanje Liama i Nicole Artukovich. Uzvanici su nekoliko dana uživali u Dubrovniku i slavili svoju ljubav, a nakon dobre zabave i odmora na društvenim mrežama javila se i Nicole te podijelila neke fotografije i dojmove. "Gospodin i gospođa Stewart. Naše vjenčanje iz bajke. Sad idemo živjeti sretno do kraja života", napisala je Nicole u opis fotografija. Nicole i Liam nakon svadbe ostali su još na ovim prostorima, a ona je potom otkrila da su se uputili u BiH. Par je pokazao kako je proveo vrijeme u Klobuku u Bosni i Hercegovini. Uživali su u zvukovima gusli, a potom je Nicole objavila i fotografiju krajolika uz pjesmu Mate Bulića „Moja Hercegovina“.

GALERIJA Sin Roda Stewarta i njegova odabranica konavosko-hercegovačkih korijena vjenčali su se u Dubrovniku

Rod Stewart i Penny Lancaster napuštaju studio BBC-a
1/54

Liam i Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena vjenčali su se u crkvi sv. Ignacija, a nekoliko dana prije toga stigli su u Hrvatsku kako bi sve pripremili. Potom je stigla i obitelj Stewart, a snimku iz privatnog aviona kojim su došli podijelila je i Rodova kći i Liamova polusestra Ruby te se našalila na očev račun. "Mora da smo umorni zbog jet laga", napisala je uz fotografiju na kojoj Rod neumorno priča.

 

VIDEO Ovo je pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije