BEZBRIŽNI DANI

FOTO Iva Todorić pokazala figuru u kupaćem kostimu, zaplivala u bazenu te otkrila gdje ljetuje

Foto: Instagram
1/23
05.09.2024.
u 11:58

Iva Todorić pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu kako uživa kupajući se u bazenu, a istaknula je i svoju figuru u kupaćem kostimu

Kći poduzetnika Ivica Todorića, Iva Todorić trenutno uživa u luksuznom hotelu u Vodicama. Na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju iz kreveta, a pažnju je privukao pogled iz sobe koji definitivno ostavlja bez daha. Prije toga je objavila i fotografiju na kojoj pozira u bazenu na vrhu istog hotela. Nosila je plavi kupaći kostim i sunčane naočale, a kosu je svezala u rep. 

Inače, Iva Todorić poznata je kao velika zaljubljenica u visoku modu pa smo je tako nerijetko imali prilike sresti na zagrebačkoj špici kako nosi ekskluzivne komade odjeće. Obožava Hermes Birkin i Kelly torbice kojima cijena varira od deset pa sve i preko sto tisuća eura, ovisno o modelu torbe. Osim toga, samozatajna plavuša nedavno je progovorila i o sreći te obitelji. Otkrila je da misli kako novac nije ono što je čini sretno, ali je priznala da joj to ipak daje slobodu. - Ima ona pjesma ‘nije sreća para puna vreća’. Ja sam to živjela i ja sam živ primjer toga, tako da svim gledateljima mogu reći da novci nisu ono što te čini sretnim, novci su ono što ti daje slobodu u životu, a ono što te čini sretnim su male stvari - istaknula je Iva Todorić za IN magazin. 

 

Foto: Instagram

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton više ne nosi vjenčani prsten koji je ranije pripadao Diani! Otkriven je i razlog

1/29

 

Dodala je i to da nije zahtjevna mama te da želi da njena djeca samo budu sretna. Smatra i to da ocjene nisu najvažnija stvar u životu. - Nisam zahtjevna mama i ne mislim da su ocjene najbitnija stvar u životu. Ono čim se ja vodim je da moja djeca budu sretna. Ja kad njih vidim da su sretni, smatram da sam napravila uspjeh u životu i odgojila sretne osobe. Ako čovjek ne zna biti sretan, mislim da to nije to - rekla je za IN magazin. 

Također, Iva je na društvenoj mreži Instagram svima poznata pod pseudonimom "srculence", a ondje je nedavno svojoj kćeri Tari Balent čestitala rođendan uz njihovu zajedničku fotografiju. Iva je braku s bivšim suprugom Hrvojem Balentom dobila troje djece, kćer Taru te sinove Ivana i Antu.

 

VIDEO: Preminuo frontmen benda Riblja Čorba, Bora Đorđević

Ključne riječi

Komentara 9

KU
kublajkhan
13:05 05.09.2024.

Nacionalizacija imovine i potpuno uklanjanje njezine pojave u medijima je namanje što se može učiniti

JO
JovanC
13:38 05.09.2024.

Pitajte je o onima kije je pokrala koji su se morali odreci 90% potrazivanja da bi debela putovala po svijetu s totbicama od 10 tisuca eura

Avatar Caliban
Caliban
13:21 05.09.2024.

Kravulence ♥️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije