NA ODMORU

FOTO Ivana Knoll doživjela nesreću u Grčkoj pa završila u kolicima: 'Slomljena je'

Foto: Instagram screenshot
1/15
19.08.2024.
u 09:25

Najpoznatija hrvatska navijačica tako se fotografirala ispred jedne lokalne ambulante gdje je obavila rendgenski pregled desne noge. Snimke su pokazale slomljenu kost, a na sljedećoj fotografiji Ivana se ''pohvalila'' da je dobila ortopedsku čizmu i štake.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll svoj ljetni odmor provodi na popularnoj mediteranskoj destinaciji, grčkom otoku Mikonosu. Knoll svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i videe na kojima uživa, no ovaj put povod je bio ipak nešto drukčiji. Naime, Ivana se putem Instagram storyja oglasila u kolicima.

Novopečena DJ-ica tako se fotografirala ispred jedne lokalne ambulante gdje je obavila rendgenski pregled desne noge. Snimke su pokazale slomljenu kost, a na sljedećoj fotografiji Ivana se ''pohvalila'' da je dobila ortopedsku čizmu i štake. Ubrzo se vratila u svoj apartman, gdje ju je osoblje odmarališta počastilo hranom i cvijećem te joj poželjelo brz oporavak. Ova gesta očito je oraspoložila Influencericu, koja se za kraj nasmiješena javila iz kreveta. Fotografije s njezina Instagrama možete pogledati u naslovnoj galeriji.

GALERIJA: Ivana Knoll zanjihala kukovima pa joj provirile minijaturne gaćice. Uživala u klubu

1/18
  

Podsjetimo, Knoll se u svojem Instagram storyju pohvalila videima na kojima zavodljivo pleše u minijaturnoj crnoj haljinici, a dok senzualno izvija kukove u jednom joj trenutku malo provire i minijaturne crne gaćice. Nedavno je uživala na Mikonosu, a fotografijama u kupaćem kostimu također se pohvalila na društvenim mrežama. U posljednje vrijeme družila se i s nekim od popularnih DJ-eva, pa se tako pohvalila fotografijama s Davidom Guettom, Steveom Angellom i DJ Snakeom.

VEZANI ČLANCI:

"Mikonos je osvojio moje srce", napisala je u opisu objave i izazvala brojne komentare. Jedan obožavatelj joj je napisao "da je zaljubljen u nju". "Jedna jedina", "Prelijepa si", pisali su joj. Podsjetimo, DJ-ica se nedavno javila s Ibize, jedne od najpoznatijih europskih party destinacija. Ivana je otkrila da je uz posao tamo i uživala. Na Instagramu je objavila fotke na kojima je u badiću. Pozirala je na brodu gdje se sunčala u bikiniju ružičasto-ljubičaste boje. Pokazala je i guzu u tangicama. Na Ibizi je ranije gažu na plaži Playa d'en Bossa imao jedan od najboljih svjetski DJ-a David Guetta, a Ivana se s njim fotkala. – Legenda David Guetta i ja – poručila je Knoll uz zajedničku fotografiju na Instagramu. 

Svoj prvi nastup kao DJ-ica Ivana je imala u Splitu na Ultra Europe festivalu. Na početku nastupa na Ultri  imala je tehničkih poteškoća i morala je zatražiti pomoć, a najvjerniji fanovi iz publike su vikali: "Ivana, Ivana!" Za nastup na Ultri izabrala je izazovnu kombinaciju. Pojavila se u kombinezonu crne boje s prozirnim dijelovima.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 2

IH
iron.hide.54966
09:58 19.08.2024.

U hrvatskoj više ništa neće biti isto a ni u grčkoj!

JE
Jegermeister
19:32 19.08.2024.

Jbg. U bolnici uzela štake, i zaboravila sise ponijeti. Nije valjda sada još i dementna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije