SAD JE SIGURNO

FOTO Jedan detalj ga je odao! Janko Popović Volarić otklonio sve sumnje je li u braku

Sarajevo: SFF - Janko Popović Volarić na kavi u blizini festivalskog trga
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/18
11.10.2024.
u 15:42

Glumac se u elegantnom odijelu slikao s kolegama Živkom Anočićem i Antom Tomićem na premijeri novog filma hrvatskog režisera Rajka Grlića, a fotografima nije promakla poza koja potvrđuje njegov status oženjenog muškarca.

Sinoć je u prostorijama beogradske MTS Dvorane održana premijera filma 'Svemu dođe kraj' režisera Rajka Grlića, a među uzvanicima našao se i jedan od naših najpopularnijih glumaca, Janko Popović Volarić (44), koji u filmu tumači jednu od uloga. Ovaj markantni Zagrepčanin u posljednje vrijeme izaziva pažnju zbog svog bračnog statusa. Naime, on se početkom rujna u tajnosti oženio za kantautoricu Lovorku Sršen, a u međuvremenu od njega nismo dobili službenu potvrdu o ulasku u drugi brak. 

Međutim, izgleda da nakon sinoćnje premijere spekulacijama dolazi kraj, budući da se Volarić na crvenom tepihu pojavio s vjenčanim prstenom na prstenjaku lijeve ruke. Glumac se u elegantnom odijelu slikao s kolegama Živkom Anočićem i Antom Tomićem, a fotografima nije promakla poza koja potvrđuje njegov status oženjenog muškarca. Fotografije s premijere možete pogledati u naslovnoj galeriji. 

GALERIJA: FOTO Janko Popović Volarić prvi put uhvaćen nakon tajnog vjenčanja! Svi su gledali samo jednu stvar

Sarajevo: SFF - Janko Popović Volarić na kavi u blizini festivalskog trga
1/21

Podsjetimo, prošlo je gotovo mjesec dana otkako se ponovno oženio glumac Janko Popović Volarić, a koji svoj privatan život skriva kao zmija noge... Janko se, naime, pojavio na svečanoj premijeri novog filma Rajka Grlića "Svemu dođe kraj", a bilo je neizbježno pitanje novinara o njegovoj supruzi i bračnom životu. - U mom životu je sve dobro i lijepo - kratko je odgovorio za In magazin jedan od najpoželjnijih glumaca među pripadnicama ljepšeg spola.

Inače, mnogima je na premijeri filma pogled poletio upravo prema njegovoj lijevoj ruci kako bi provjerili nosi li glumac prsten. No ipak, čini se, da mu on nije potreban da dokaže ljubav svojoj novopečenoj supruzi Lovorki Sršen - inače kantautorici.

VEZANI ČLANCI:

Janko i Lovorka vjenčali su se početkom rujna, a slavili su u kavani Palainovka na zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a o svojoj romansi nisu nikada javno govorili. Tek su se samo nekoliko puta zajedno pojavili u javnosti, kao primjerice prošle godine na 70. pulskom filmskom festivalu. Osim toga, kao što smo već ranije pisali, viđeni su i na dodjeli nagrade "Rock&OFF" koja se održala u veljači ove godine u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Par je tada ipak zajedno pozirao fotografima, a 24 sata je tada pisao kako se nisu odvajali jedno od drugog te kako su u publici razmjenjivali nježnosti. Inače, popularnom glumcu Janku ovo je drugi brak, ranije je bio oženjen s kolegicom glumicom i spisateljicom Jelenom Veljačom. Vjenčali su se 2009., a razveli nakon tri godine braka. Od tada je glumac bio u nekoliko veza, a braku je odlučio dati drugu šansu!

VIDEO: Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije