POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

FOTO Kakva transformacija! Adriana Lima drastično smršavjela i hejterima zatvorila usta

Foto: Profimedia
1/8
28.08.2024.
u 07:45

Nekadašnja Victoria's Secret anđelica mnoge je neugodno iznenadila svojim izgledom na prošlogodišnjoj premijeri novog filma iz franšize "The Hunger Games", no sudeći prema najnovijim fotografijama, izgleda da je ipak uspjela povratiti staru formu.

Brazilski supermodel Adriana Lima (43) posljednjih godina borila se s viškom kilograma nakupljenih tijekom treće trudnoće. Na račun jedne od najljepših žena na svijetu počele su stizati kritike u vezi s fizičkim izgledom nakon pojavljivanja na filmskim premijerama, gdje su objektivi kamera uhvatili njezino podbuhlo lice. Lima je tim povodom odlučila napraviti zaokret, a nedavne paparazzo fotografije potvrđuju da se bivša Victoria's Secret anđelica vratila u staru formu.

Na slikama se Adriana pojavljuje u proljetnom izdanju. Nosila je crnu kožnu jaknu ispod koje se nazire bijela majica, dok joj pripijene traper hlače ističu duge i vitke noge. Osim zavidne tjelesne figure, manekenkino lice ponovno počinje poprimati prepoznatljive linije. Iz ovog prizora može se zaključiti da je Brazilka uspjela smršavjeti ili, kako pak ona tvrdi, odmoriti od odgajanja svoje troje djece. Fotografiju možete pogledati ispod. 

Foto: Profimedia

Podsjetimo, bivša Victoria's Secret anđelica, pojavila se među brojnima na premijeri filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" koja je održana u Los Angelesu 13. studenog, no obožavatelje je iznenadio njezin izgled. Naime, na crvenom tepihu zasjala je u elegantnoj crno-crvenoj kratkoj haljini, ali ono što je izazvalo najveću pozornost jest njezino lice za koje sada mnogi misle da ga je izmijenila estetskim operacijama.

VEZANI ČLANCI:

 

Manekenka sada ima vidno nakošene oči i podignute obrve, ali i cijelo lice joj je natečeno. Mnogi sumnjaju na zahvat fox eyes koji je svojevrsni trend u svijetu i isprobale su ga mnoge poznate zvijezde. Ovim zahvatom vanjski rub obrve je podignut prema gore i ne prati liniju kosti ispod obrve kao što je uobičajeno. To podiže kutove očiju i kožu tog područja, prema Optimaxu.

Mnogi obožavatelji slavne ljepotice pitali su se što joj se događa s licem. "Odmah moram doznati što se dogodilo s licem Adriane Lime", glasili su neki od komentara. Kao svojevrsni odgovor na kritike Lima je nakon nekoliko dana, a nakon medijskih natpisa o njezinu licu, objavila selfie bez trunke šminke. "Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je manekenka uz fotografiju koju je objavila na Instagram Storyju.

GALERIJA: Adriana Lima nekoć je bila oličenje ljepote, a mnogi se sada pitaju što joj se događa s licem

1/17

Inače, Lima je u rujnu 2022. godine rodila treće dijete, sina Cyana koji joj je stigao nakon dvije kćeri. Iz propalog braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (44) manekenka ima kćeri Valentinu (12) i Siennu (9), a s novim dečkom Andreom Lemmersom brazilska manekenka vezu je potvrdila 2021. godine kada su prošetali crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji. O njezinu dečku ne zna se puno, ali su privukli interes javnosti nakon što su pred kamerama izmijenili poljupce.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
10:44 28.08.2024.

ono kad ti priroda podari prekrasno lice... a ti ga ideš "popravljati"... šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije