suzana mančić

FOTO Najpoznatija loto djevojka bivše države (67) pozirala u badiću, nedavno je skinula 11 kg, a otkrila i kako

Foto: Youtube Screenshot
1/9
27.08.2024.
u 11:00

Ovaj put objavila je fotografiju na kojoj je u badiću. Suzana je uživala na ljetovanju, ali je dodala i da se uskoro vraća kući.

Najpoznatija Loto djevojka bivše Jugoslavije, Suzana Mančić dugo se smatrala jednom od najljepših žena u regiji, a iako je već zagazila u sedmo desetljeće, plijeni pažnju gdje god se pojavi svojom karizmom i atraktivnim izgledom. 
Ovaj put objavila je fotografiju na kojoj je u badiću. Suzana je uživala na ljetovanju, ali je dodala i da se uskoro vraća kući. "Svaka ljepota vremenom postane obična. Pa i mora je dosta, ajd' kući", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u ružičastom badiću. Na glavi je imala šareni ukras za kosu i velike sunčane naočale. Mnogi su u komentarima pohvalili njenu fit liniju. 

 

Međutim, ova Beograđanka nije imuna na probleme koje muče i brojne druge žene pa je tako jednom prilikom otkrila da se iznenadila kada je vidjela svoje fotografije s jedne svadbe. Riječ je bila o primjetnom višku kilograma...
– Nikada neću zaboraviti. Bila sam na svadbi, a kada sam vidjela fotografije, bila sam ljutita na sebe. Sva te slike izbrisala sam i poderala, hvala Bogu nemam ih više – otkrila je iskreno i simpatično Suzana Mančić koja je i danas poželjna mnogim muškarcima. Naime, tada je imala čak 89 kilograma te se odlučila pozabaviti svojom linijom i izgledom, a cilj joj je bio skinuti 15 kilograma. Navodno, kako srpski mediji navode, za samo mjesec dana skinula je vrtoglavih 11 kilograma, a nakon toga je smršavila još četiri. 
Istaknula je da se višak kilograma, posebno u menopauzi, u njezinu slučaju nakupljao u zoni trbuha. Stoga se okrenula jednoj vrsti keto dijete koja se sastojala od dva praškasta obroka i škrte večere. Suzana, koja je uvijek otvorena i britka, otkrila je jednom što joj je pomoglo da skine petnaest kilograma. Dan uvijek započinje toplom limunadom i suplementima, a zatim slijedi bogat i ukusan doručak. – Jutro uvijek započinjem limunadom i vrećicom suplemenata koji imaju sve potrebne minerale i vitamine. Pijem isto i za ručak – kaže iskreno Suzana te svima otkriva svoju tajnu mršavljenja. 

VEZANI ČLANCI:

Doručak Suzane Mančić je nešto što bi svatko poželio za dobar početak dana. Na njezinu tanjuru ima mjesta i za tostirani kruh s kajganom, ali ne zaboravlja uz to pojesti salatu od kiselih krastavaca i rajčice. – Tko radi ne boji se gladi. I ne zaboravite doručak, važan je – poručila je nedavno svojim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram. Tom je prilikom otkrila i što jede za večeru.
– Večera dolazi kao nagrada nakon cijelog dana. Večeram punu zdjelu miješane zelene salate s komadima ribe ili nekim odreskom – objasnila je Suzana svoju prehranu dok je bila na restriktivnom režimu. 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

1/71

Poslužila se i neobičnim trikom koji je vidjela od Moskovljanki, a u Moskvi je živjela jedno vrijeme. – Viđala sam Moskovljanke kako dotjerane hodaju ulicom i jedu kisele krastavce – otkrila je atraktivna plavuša. A zašto su kiseli krastavci odlični saveznici u postizanju idealne težine? Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteina, vrlo malo masti i dijetalnih vlakana. Isto tako, ova ukiseljena salata bogat je izvor minerala, uključujući željezo, kalij, natrij i fosfor. Također sadrže vitamine, kao što su vitamini C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin.

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije