Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika i prilika

FOTO Kći Ecije Ojdanić izrasla u pravu ljepoticu: Sitno odbrojava do velikog dana

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/30
21.04.2024.
u 18:00

Kći Ecije Ojdanić izrasla je u pravu ljepoticu, a uskoro će navršiti 19 godina.

Drniška glumica Ecija Ojdanić često dijeli lijepe trenutke iz privatnog i poslovnog života na društvenoj mreži Instagram, a njoj su zasigurno najdraži uspjesi njezine djece. Ova glumica majka je 14-godišnjeg Jakova i četiri godine starije Cvite. Prošle je godine u svibnju njezina kći postala punoljetna te napunila 18 godina, a ponosna je majka tom prilikom posvetila i emotivnu objavu na društvenoj mreži te objavila njihovu zajedničku fotografiju. 

- Prije točno 18 godina primila sam u naručje ovaj najsjajniji cvjetić... I evo, je punoljetne! Kakva bura emocija… neopisiva ljubav, sreća, zahvalnost, suze radosnice, ponos, slatko uzbuđenje pred svim što te čeka... Ti si ponos ne 2, već 3 obitelji! Volimo te, cvjetiću naš! Poleti raširenih krila s povoljnim vjetrom. Širi i dalje ljepotu, ljubav i dobrotu - napisala je glumica tada u emotivnoj objavi, a njezinoj kćeri uskoro se bliži 19. rođendan

Mnogi su Ecijini pratitelji komentirali da je Cvita izrasla u predivnu djevojku, a da je našoj glumici slika i prilika. Nedavno je u intervjuu za časopis Story Ecija otkrila je li Cvita ipak krenula njezinim stopama. - Ne ide u dramsku, mislim da ne pokazuje aspiracije da se time bavi profesionalno - kazala je Ecija. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Osim toga, kao što smo već kazali, uz Cvitu ima i 14-godišnjeg Jakova kojeg je dobila u braku s redateljem Robertom Orhelom. - Moja djeca su dobra, empatična, vesela, nježna djeca i trudim se da budu dobri, a da se opet nekako izbore za sebe. Da imaju suosjećanje prema ljudima koji su možda na neki način zakinuti i da uživaju u malim stvarima, da crpe svoju snagu iz samih sebe, a onda iz kruga svoje obitelji i prijatelja - rekla je tada glumica. 

 

1/59

 

Podsjetimo, Ecija se nedavno pohvalila još jednom lijepom vijesti. Naime, glumica je istrčala maraton u Bratislavi te osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji. - Kakva nedjelja! Ne bih se sama na sebe kladila da će ovako završiti! Najkraće, veni, vidi, vici! Bratislava, po treći put! Usprkos savjetima raznih ljudi, i stručnih, a i emotivno angažiranih, koji su svi u glas vikali, ne, ne.. trči half, nemoj maraton, ostani kući, nemoj ništa trčati.. Imala si svojih 5 minuta na Poloju.. Imala sam neki svoj unutarnji glas, motiv, želju, poriv, da se vratim na 'mjesto zločina', i dam sve od sebe.. Prošlu godinu drugo mjesto u kategoriji platila sam rupturom zadnje lože - napisala je uz snimku na kojoj prima nagradu. Inače, Ecija je nedavno osvojila visoko deveto mjesto na državnom prvenstvu Hrvatske u ultramaratonu.

 

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Komentara 1

HR
hrza
07:40 22.04.2024.

Žao mi je ali majka izgleda bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije