NA BAJKOVITOJ KORČULI

FOTO Kći Mije Begović pokazala kako uživa u majčinstvu, prizor prokomentirala i poznata baka

Foto: Instagram
1/17
26.08.2024.
u 21:30

Predivni prizor majke i djeteta izazvao je pregrš pozitivnih reakcija pratitelja na Instagramu, a jedna od onih koji su ostavili komentar bila je i Majina majka, proslavljena hrvatska glumica Mija Begović.

PR stručnjakinja Maja Lena Lopatny sredinom lipnja ove godine rodila je kćerkicu Mabel, a od tada do danas novopečena majka putem društvenih mreža redovito pokazuje kako se snalazi u majčinstvu. Tako je sada objavila fotografiju na kojoj sa svojom mezimicom pozira u predivnom ambijentu otoka Korčule, gdje je jedno vrijeme i živjela.

- U tatinoj štradi - napisala je Lopatny u opisu objave u kojoj malenu Mabel drži u naručju ispred ulaza u dvorište raskošne vile. Pritom bivša televizijska voditeljica na sebi nosi elegantnu plavu haljinu kojom se u potpunosti stopila s okolinom. Fotografiju možete vidjeti na poveznici ispod. Ovaj predivni prizor majke i djeteta izazvao je pregrš pozitivnih reakcija pratitelja na Instagramu, a jedna od onih koji su ostavili komentar bila je i Majina majka, proslavljena hrvatska glumica Mija Begović.

Begović je pored fotografije njezine kćeri i unuke stavila: - Sirena i Biser - uz što je priložila emotikone srca i zaljubljenog pogleda. Neki od ostalih komentara bili su: - "Savršena fotka. Uživaj s bebom", "Dvi perle", "A lipih i šesnih cura", "Ljubavi moje, predivne ste", "Ti blistaš, a bebica je najslađa" - poručili su oduševljeni pratitelji. 

VEZANI ČLANCI:

   

Podsjetimo, prije tjedan dana Maja je na društvenoj mreži Instagram objavila predivnu fotografiju prvog putovanja s tek nedavno rođenom kćerkicom imena Mabel te nevjenčanim suprugom, odnosno partnerom Karlom Šeparovićem. - Prvo putovanje - dodala je lijepa plavuša kako poziraju pored kolica za bebu, a otkrila je i to da trenutno vrijeme provode u prekrasnoj Italiji. 

Djevojčica, koja je na svijet stigla tek nekoliko dana prije službenog početka ljeta, kruna je dugogodišnje ljubavi Maje Lene i njezinog životnog partnera Karla Šeparovića. Maja Lena potvrdila je svoju trudnoću u siječnju, a mjesec dana nakon toga objavila je i spol prinove. Na Instagramu je tada podijelila snimku na kojoj je bušenjem balona otkrila hoće li dobiti djevojčicu ili dječaka. Kada je probušila balon, moglo se vidjeti da očekuje djevojčicu jer je unutrašnjost balona bila ružičasta. "Već si sada najvoljenije biće na planetu", napisala je tada Maja.

GALERIJA: Maja Lena Lopatny u visokom stupnju trudnoće pozirala u kupaćem kostimu: Sitno brojimo

1/14

Inače, bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu, koja proteklih sedam godina profesionalnu karijeru gradi u turizmu, porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame. Doktorica Radošević porodila je nedavno Helenu Livaković, suprugu našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića, pjevačicu Maju Šuput, suprugu premijera Anu Maslać Plenković, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, ali i glumicu Jelenu Perčin zbog čega su je u medijima često znali nazivati i "VIP ginekologinjom".

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije